Jaka Pogoda u Was?

Cześć!
U mnie w końcu spadł śnieg i zrobiło się naprawdę zimowo. :snowflake: Jest 1 stopień, ale jutro podobno ma padać jeszcze więcej śniegu.

A u Was jak tam pogoda? Jeszcze jesiennie, czy też już zimowo?

3 polubienia

Caly weekend bardzo zimowo bylo. Spadlo jakies 30cm sniegu. We wtorek dla odmiany deszcz caly dzien… Dzisiaj od rana zjowu padal śnieg tak jakos do 17. Ale bylo 0/+1 i taki mega mokry snieg. A teraz na drogach masakra bo mąż dzwonil że jedno lodowisko… Szklanka i malo gdzie posypane.
Snieg ok - ale ten wczorajszy deszcz zupełnie niepotrzebny był.

1 polubienie

Cały dzień deszcz :sob: nie lubię takiej pogody

U mnie zimowo, spadło troche sniegu rano była tragedia na drogach, teraz juz pomalu sie robi chlapa :wink:

2 polubienia

@kalusia161 ale fajnie, nie pamiętam kiedy u as było tyle śniegu @ewelkar899_wp.pl ale tam pięknie u Ciebie ! :heart_eyes::heart_eyes: mam nadzieję, że rano się obudzę i też zobaczymy taki widok

1 polubienie

Drzewa się kładą od ilości śniegu

Dziekuje :wink: pięknie sie ten snieg na tych drzewach komponuje :smiling_face_with_three_hearts:

U nas rano było tak, ale teraz już się trochę stopiło, na drogach ślisko i ogólnie ciężko warun :grinning:
Rok temu o tej porze chyba tak nie było, szybko ta zima do nas przylazła :grinning:

Jeju jak u was pięknie :face_holding_back_tears: a u mnie błoto i chlapa od rana pada i przestać nie chce może ten śnieg jutro do mnie zawita :grin:

U mnie tak samo bloto … pada od godziny 15 deszcz. I ma padac do jutra wieczora :see_no_evil:

U nas zaczęło coś tam prószyć jest szansa że i u nas będzie chociaż na chwilę biało :snowflake::snowflake:

Oby tak było! A z jakiego województwa jesteś ?

Mazowieckie

U nas znowu zima zaskoczyła , bo drogi nic nie odśnieżone, ciężarówki nie mogą podjechać , soli nie sypią

U nas dużo śniegu było od piątku do niedzieli. Dzisiaj nie ma po nim śladu. Zostało tylko błoto. Aktualnie pada deszcz i jest+0.5 stopnia jak to wszystko na rano zamarznie to nie będzie wesoło

Nasze miasto jest w takim dole ze u nas nic sie nie dzieje w sensie ani snieg nie pada ani burz nie ma nie ma nic :see_no_evil: a 2km od nas tyle sniegu lezy ze masakra

To że burz mnie ma to akurat bym się cieszyła :speak_no_evil:

Trochę śniegu spadło ale temperatura 0 więc juz robi się chlapa :face_with_peeking_eye: chociaz było dwa dni na minusie. Nie wiadomo czy juz na zimowo chodzic czy jeszcze próbować w jesiennej kurtce

Jak tak pada , to mogłoby przymrozic :see_no_evil:

W Warszawie bylo snieznie w weekend :heart: niestety dzis juz deszcz i na plusie wiec sniegu praktycznie brak. Ale cos tam widzualam ze jutro ma padac snieg, zapowiadaja jakies wielkie sniezyce :snowflake:

1 polubienie