Jaka Pogoda u Was?

A udało się już wam ulepić bałwana ? :speak_no_evil:

No ja tez sie ciesze ale podalam tylko przyklad :grin:

No rozumiem, a mieszkasz gdzieś blisko gór ?

Nieee… wielkopolska

U nas też spadł śnieżek i jest klimatycznie :blush:

Ale pięknie! U nas już też się tak zrobiło :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Zazdroszcze :pleading_face:

Sprawdziłem pogodę na Twoich stronach i faktycznie zapowiadają tylko deszcz :frowning: szkoda

No jak to mowi moj chlopak taki mamy klimat :rofl:
Wczoraj wieczorem przegladalam zdjacia to 3 lata temu 19 listopada bylo tyle sniegu ze masakra :see_no_evil:

U nas od niedzieli piekna zimowa aura :snowflake::snowflake:
Przydałoby się więcej mrozu, żeby ten śnieg się utrzymał ale i tak jest pięknie :heart_eyes:
Mam nadzieję, że święta będą równie śnieżne!

U mnie cudna zima się zrobiła, aż miło wyjść na zewnątrz

U nas wczoraj ladalo w nocy tez a nad ranem przymrozek :see_no_evil:slizgo jak nke wiem co… bylam na zakupach to sie poslizglam i wyladowalam na plecach :see_no_evil: tersz leze bo nie moge sie ruszyc ani oddychac :see_no_evil: tak mnie boli wszystko. Glowa uderzylam o kraweznik :see_no_evil: dobrze ze mialam gruby szal i kapote przy kurtce ze troche oslonilo mi ta glowe ze az tak mocno nie uderzylam bo kiepsko by sie to skonczylo :frowning:

Ojej! Trzeba starsznie uważać bo ślizgawica jest potężna! Dużo zdrówka :hugs:

U nas ani trochę śniegu :frowning: spacery nadal są przyjemne, bo nie jest wietrznie, ale mimo wszystko jak jest śnieg, to jakiś przyjemniejszy się wydaje ten listopad i grudzień

Na Pomorzu jesiennie tu niestety raczej śniegu zbyt dużo nie będzie

Ale cudownie :heart_eyes_cat: dzieciaki będą szczególnie z takiej ilości śniegu :snowflake::snowflake:

Ojejku :pleading_face: :face_with_peeking_eye: dobrze, że grubsze ciuszki nieco zamortyzowały upadek. Jednak jak uderzylas się w głowę, to może dobrze udać się do lekarza żeby Cię obejrzał? Jak się czujesz? :face_holding_back_tears:

O jejku… to brzmi naprawdę poważnie :worried:
Upadek na plecy i uderzenie głową o krawężnik to nie jest „byle co”, nawet jeśli szal trochę zamortyzował. Bardzo dobrze, że miałaś coś miękkiego na szyi, ale i tak koniecznie powinnaś się skonsultować z lekarzem.:pleading_face:

Ojej, biedna :face_holding_back_tears: dobrze , że nic sobie nie połamałaś , ale nie powinnaś iść do lekarza jak uderzyłaś się w głowę?

Najlepiej obserwowac bo czasami po dniu albo dwoch moga sie pojawic objawy :wink: mam nadzieje ze bedzie dobrze :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie