Jaka Pogoda u Was?

Ja jestem też z pomorza i śnieg całą noc sypał ale niestety już wszystko topnieje i nie wygląda tak ładnie

Jutro pewnie ani śladu nie będzie , zapowiadają deszcze :confused:

Ehh… no niestety… a zapowiadało się tak fajnie … bo jak sprawdzałam pogodę to miało cały tydzień tak sypać

Bylam na sorze… zrobili rtg kregoslupa i stwierdzili ze tylko poobijany jest a co do glowy to mam obserwowac … jak beda wymioty mam przyjechac…

2 polubienia

U nas w Gdańsku zero śniegu , deszcz pada i to tyle

To dobrze, że nie jest nic groźnego , mogło to się gorzej skończyć . A boli cię głowa ?

Nad morzem to zawsze jakoś mniej tego śniegu jest, chyba że jest efekt morza :smiling_face:

U mnie niestety śniegu nie ma. Jest dość mroźne powietrze, ale jeszcze nie ma prawdziwej zimy.

U nas była jeden dzień :face_holding_back_tears::see_no_evil:

1 polubienie

U mnie już zdążył się roztopić :frowning: lubelskie :wink:

Najważniejsze że byłaś to sprawdzić

Dobrze zrobiłaś :blush: całe szczęście że w badaniach oki :blush: trzymamy kciuki żeby żadne objawy nie pojawiły się :slightly_smiling_face:

Boli ale idzie wytrzymac… zreszta nie wiem czy boli od uderzenia czy od cisnienia bo dzisiaj mialam dosyc wysokie :see_no_evil:

U mnie topi się wczoraj za to było pięknie. Wszędzie biało córka po szkole poszła na sanki i wróciła cała mokra.

To ciekawe jak jutro będzie, jakby długo bolała to lepiej to sprawdź

Miejmy nadzieję że jutro już będziesz się lepiej czuć.

Z głową nie ma żartów, ostatnio nasz znajomy padł i się okazało że pękł mu tętniak w mózgu i już miesiąc leży w śpiączce :pleading_face:

U mnie juz po śniegu ale dzieci zdążyły ulepic balwany, jeszcze sie trzymają :smile:

U nas już pozostałości po bałwanie zostały :see_no_evil:

U nas snieg sypnąl w zeszłym tygn ale powoli sie roztapia, okolice Krakowa :slight_smile: a Ty @magdallenka08971 skad jesteś :wink: ?