Jaka Pogoda u Was?

Dzisiaj pogoda w kratkę. Bylo sloneczko. Potem trochę deszczu i znowu slonce się przebijalo.

U nas pochmurnie , z rana deszcz . Ale jutro niby 17 stopni

U nas dziś też tak w kratkę, trochę wszystkiego było :smiley: no może śniegu nie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile: na szczęście jutro ma być 19 stopni także o ile dopisze będzie pięknie. :smiling_face_with_three_hearts:

A dziś za to u nas bardzo wietrznie było

U nas dziś słoneczka i w miarę ciepło :upside_down_face:

A u nas chlodno i kropiło dopiero pod koniec dnia trochę wyszło słoneczko :grinning: ciekawe jaka podgoda będzie jutro

U nas jutro ma być wietrznie i 18 stopni i nawet deszcze zapowiadają :confused: a poniedziałek 9 i deszcz

U nas ma byc 21 stopni i niby slonecznie… narazie jest 1 stopien i brak slonca

U nas piękna pogoda, ma być 21 stopni i jest piękne słoneczko

To zazdroszczę, u nas strasznie wiatr zaczął wiać a jest słońce

A już szukały dzieciaki jajeczek?

Taak, zdążyły poszukać i zaczęło padać… także u nas pogoda tragiczna

Miało być ładnie , a cały dzień pada :frowning:

U nas 22 stopnie ale wiało, teraz zaczęło lać :confused:

Dzieciaki ? Nieeee ale ja z mężem i z moją siostrą (nastolatka) szukałam :face_with_hand_over_mouth: Mama schowała nam słodycze i mieliśmy szukać :smiley: uświadomiłam sobie że to ostatni rok w którym szukam, bo za rok to już synek będzie szukał :slight_smile:

1 polubienie

Ale miło , bardzo fajnie. I co znaleźliście wszystkie?

Dorośli też muszą mieć coś z tej “dziecięcej radości”, a co! :star_struck::star_struck::grin:

U nas nic nie zapowiadało a jest taka burza że mała co chwilę się wierci i boję się, że porządnie się wybudzi

U nas bylo wczoraj fajnie cieplo tylko strasznie wialo :see_no_evil:
Ale udalo sie wyjsc na spacerek :slight_smile: potem sie rozpadalo ale nadal cieplo bylo bo 15 stopni

A dzisiaj juz chlodniej 1w stopnie brak slonca i wiatr :frowning:

1 polubienie

Oo burza? Skad jestes ?