Jaka Pogoda u Was?

U nas też bardzo wieje i chlodno jest :frowning: ja chce sloneczko

U nas wiało ale deszczu nie było :slightly_smiling_face: tylko słoneczko

Ja mam już dość :weary: tej pogody

Ja zdecydowanie też, było już ładne słoneczko to aż się bardziej chciało a teraz znowu depresyjnie i zimno. Lato podobno ma być ładne oby tak było faktycznie :grin:

Ooo to chociaż dobra wiadomość :cherry_blossom::cherry_blossom:

Teraz tylko aby się prognozy nie zmieniły bo lato rok temu to było nieporozumienie. Ja akurat w ciąży wtedy chodziłam to nie narzekałam ale ogolnie jako lato to słabo.

1 polubienie

Lato było słabe rzeczywiście, ale dla mnie właśnie też takie idealne bo też w ciąży byłam w tym czasie :smiling_face:

1 polubienie

U nas ma być teraz cieplej , oby nie wiało

U mnie masakra, zimno i bardzo wieje. I do majówki podobno nie bedzie juz 20 stopni.
Mam jednak nadzieje ze jak zawsze sie to troche zmieni :rofl:

Jeszcze trochę czasu jest do majówki więc może wszystko się przydarzyć :see_no_evil::see_no_evil:

U nas dopiero następny tydzień od środy ma być ładny … więc czekam . Majówka pewnie znowu rozczaruje

Bądźmy dobrej myśli , że będzie pięknie :see_no_evil: Wielkanoc zimna to może majówka ciepła :slight_smile:

No ja w lecie byłam tuż po porodzie i ja z kolei jakoś je kojarzę jako mega ciepłe, non stop u nas klima chodziła…. A mama też i właśnie mówi że zeszłe lato było zimne :face_with_peeking_eye:

czy taka zimna to bym nie powiedziala a przynajmniej u mnie. lepiej powyzej 10 stopni nawet 20 zlapalo chwilę niz jak przez inne lata sniegu nasypalo :rofl:

Znając naszego pecha to pewnie tak

Noo to u nas nie było takiej pogody :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

U nas tez bylo 20 stopni ale straszny wiatr byl :see_no_evil:

U Nas dalej wieje. Wczoraj caly dzien i dzisiaj od rana też… heh
Wczoraj gdzies tam sloneczko się przebijalo ale nawet nie szlam z dzieciakami nigdzie bo przez ten wiatr zimno.
Dzisiaj o 7 rano byly 2 stronie tylko. Heh gdzie ta wiosna

Ja wczoraj próbowałam wyjść na spacer z synkiem i 2 psami, byłam pewna że jest fajnie ciepło bo o 7 wyprowadzałam pieski i nie wiało. O 14 wyszliśmy i tak wiało że od razu zawróciłam

Ja wczoraj byłam z maluchem i było piękne słońce tylko że wiało