U nas też bardzo wieje i chlodno jest
ja chce sloneczko
U nas wiało ale deszczu nie było
tylko słoneczko
Ja mam już dość
tej pogody
Ja zdecydowanie też, było już ładne słoneczko to aż się bardziej chciało a teraz znowu depresyjnie i zimno. Lato podobno ma być ładne oby tak było faktycznie ![]()
Ooo to chociaż dobra wiadomość ![]()
![]()
Teraz tylko aby się prognozy nie zmieniły bo lato rok temu to było nieporozumienie. Ja akurat w ciąży wtedy chodziłam to nie narzekałam ale ogolnie jako lato to słabo.
Lato było słabe rzeczywiście, ale dla mnie właśnie też takie idealne bo też w ciąży byłam w tym czasie ![]()
U mnie masakra, zimno i bardzo wieje. I do majówki podobno nie bedzie juz 20 stopni.
Mam jednak nadzieje ze jak zawsze sie to troche zmieni ![]()
Jeszcze trochę czasu jest do majówki więc może wszystko się przydarzyć ![]()
![]()
U nas dopiero następny tydzień od środy ma być ładny … więc czekam . Majówka pewnie znowu rozczaruje
Bądźmy dobrej myśli , że będzie pięknie
Wielkanoc zimna to może majówka ciepła ![]()
No ja w lecie byłam tuż po porodzie i ja z kolei jakoś je kojarzę jako mega ciepłe, non stop u nas klima chodziła…. A mama też i właśnie mówi że zeszłe lato było zimne ![]()
czy taka zimna to bym nie powiedziala a przynajmniej u mnie. lepiej powyzej 10 stopni nawet 20 zlapalo chwilę niz jak przez inne lata sniegu nasypalo ![]()
Znając naszego pecha to pewnie tak
Noo to u nas nie było takiej pogody ![]()
![]()
U nas tez bylo 20 stopni ale straszny wiatr byl ![]()
U Nas dalej wieje. Wczoraj caly dzien i dzisiaj od rana też… heh
Wczoraj gdzies tam sloneczko się przebijalo ale nawet nie szlam z dzieciakami nigdzie bo przez ten wiatr zimno.
Dzisiaj o 7 rano byly 2 stronie tylko. Heh gdzie ta wiosna
Ja wczoraj próbowałam wyjść na spacer z synkiem i 2 psami, byłam pewna że jest fajnie ciepło bo o 7 wyprowadzałam pieski i nie wiało. O 14 wyszliśmy i tak wiało że od razu zawróciłam
Ja wczoraj byłam z maluchem i było piękne słońce tylko że wiało