Jaka Pogoda u Was?

U nas już chyba 4 dzień się ta mgła ciągnie i końca nie widać :pleading_face:

Mogłoby słońce w końcu się pokazać

U nas dzisiaj przymrozek ;( ogolnie zimno brrr

1 polubienie

U nas zimno, ale słoneczko coś tam sie nieśmiało przebija zza chmur :grinning:

U nas nadal mglisto 2 stopnie na plusie… ale cos z cisnieniem musi byc bo tak mnie glowa boli ze masakra :frowning:

Mogłoby, bo nawet jak jest zimno, to jak to słońce wyjdzie, to też inaczej :smiling_face:

Też dziś mnie bolała głowa, myślałam że to ze zmęczenia, ale może rzeczywiście coś z ciśnieniem było nie tak :wink:

Mnie też dzisiaj głowa strasznie bolała i byłam mega śpiąca

Czyli taki mamy klimat! :sweat_smile:

+1, miałam od południa identycznie

1 polubienie

Mnie wkurza jak tu szybko się robi ciemno, godzina 15 a to już szaro się robi

U mnie okazala sie migrena :see_no_evil: bo bralam przeciwbolowe i byko jeszcze gorzej potwm skoczylam do apteki po namogren to wzielam 2 od razu i przeszlo :slight_smile:

A u nas nadal mglisto :see_no_evil: i 2 w plusie… jutro starszak ma wycieczke mam nadzieje ze nje bedzie mgly ani slizgo nie bedzie :see_no_evil: jada ponad 100km :see_no_evil: a u nas jakos ostatnio to tragicznje na drigach co chwile jakies wypadki :see_no_evil: od 3 do 7 wypadkow dziennie :see_no_evil: w tym smiertelne wiec obawa jakas jest…

O kurcze! To najważniejsze że trafiłaś w dobry lek i pomogło :smiley:
U nas też dziś nadal pogoda nie nastraja pozytywnie :face_with_peeking_eye: pochmurno, ponuro i szaro :pleading_face:
Ojejku ile wypadków :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Zatem bezpiecznej i szczęśliwej podróży dla Twojego Dziecka! :smiling_face_with_three_hearts:

No sa wypadki… ja nie wiem czym to spowodowane… predkosc? Warunki atmosferyczne ? Moze to i to … ty jedziesz przepisowo a jakis cymbal zapierdziela i uderza w ciebie :see_no_evil:

Niedostosowaniem prędkości do warunków …

Wszyscy się gdzieś spieszą, nie patrzą na warunki na drodze… i potem tak się dzieje

Nie ma co się negatywnie nastawiać! :grin: Jakby człowiek tak ciągle katastrofalnie myślał to by nie mógł w ogóle z domu wyjść, bo wszędzie czyhają jakieś zagrodzenia :grinning:

Ja sie niw nastawiam… ale taka mysl mi dziwna przeszla :see_no_evil:

Wydaje mi się, że to i jedno i drugie. Plus też fakt, że część ludzi po prostu nie umie jeździć w złych warunkach, część pewnie ma letnie opony, albo zimowe ale już zużyte, wszystko ma na to wpływ