Jaka Pogoda u Was?

Jak u nas spadł śnieg to właśnie większość miała letnie … i potem tylko wypadki , co chwilę widziałam jakieś auto na lawecie albo że ktoś się gdzieś zakopał

1 polubienie

Ale nie ma jeszcze takich mrozów które by spowodowały że letnie opony by źle trzymały. Raczej to niedostosowanie prędkości do warunków i brawura bo myślał/myślała że dobrze jeździ a tu się okazało że nie.

I jedno i drugie, a do tego każdy zabiegany, zamyślony, a tu wiele nie potrzeba żeby się coś przytrafiło niestety :woman_shrugging:t2:

W tym roku mój mąż miał farta, bo zmienił opony dosłownie dzień przed tym jak spadł śnieg :sweat_smile: Zawsze zmieniał opony z dużym wyprzedzeniem, a w tym roku jakoś o tym zapomniał, ale na szczęście na ostatnią chwilę zdążył.

Ale letnie opony źle się trzymają drogi już poniżej ok 7 stopni. Nie tylko przy mrozach.

Ja sie balam o droge … :see_no_evil: a tam problem byl z jedna mama co jechala jako opiekun :see_no_evil: mi sie od razu ona nie podobala bo wiem z jakiej rodziny pochodzi no ale ok… wsiadla do autobusu z dziecmi i po 10 km ja wysadzili​:see_no_evil: w termosie miala herbate z wkladka :see_no_evil: taka pijana byla ze masakra :see_no_evil: finalnie dzieci jechaly same z pania a kierowca byl jako dodatkowy opiekun :see_no_evil:

O kurczę, to nie fajnie że ją wytypowali na opiekuna. Całe szczęście że w porę zareagowali

Ona sama sie zglosila bo nie bylo nikogo chetnego… kazdy pracuje a ona siedzi w domu…
Ogolnie to ja sie dziwie ze wychowawczyni sie zgodzila ze ona pojechala bo chyba maja jakas adnotacje w papierach ze zabrali jej rok temu dzieci do rodziny zastepczej potem oddali bo juz nie pila jakis czas i teraz znowu pije… i sie wlasnie dziwilam ze Pani taka osobe wziela ze soba :see_no_evil:

U nas były kilka dni, zależy skąd jesteś :slight_smile: było straszne lodowisko na drodze

O jeny szkoda dzieci

Co za historia! :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Całe szczęście że szybko się zorientowali co do tej pani, bo masakra żeby taka osoba była odpowiedzialna za grupę dzieciaczków :face_with_peeking_eye: aż ciarki przechodzą…:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ja wiedzialam ze ona cos wywinie … ale nie pomyslalabym ze tak szybko :sweat_smile::see_no_evil: myslalam bardziej ze jak dojada to gdzies pojdzie w tango

Zaskoczyła szczególnie wszystkich :face_with_peeking_eye: :sweat_smile: ale na szczęście, że szybko to zostało zakończone, że jednak nie pojechała z tą grupą :wink:

Ale dzisiaj taka typowo jesienna pogoda. O 8 rano juz bylo +8 stopni.
Ale jak wracalam do domu to w radiu mówili o mrozach i śniegu na Święta. Fajnie by bylo

U nas wilgotno i mokro chodź ciepło. Szkoda, że nie ma słoneczka …. Dodało by energii

Oj to prawda, tęskno za takim śnieżnym zimowym klimatem w Święta :face_holding_back_tears: to dodaje od razu bardzo tego uroku :star_struck:

U nas ja nasypało śniegu końcem listopada to masa dzieci powychodziła na saneczki (mamy taką mini górkę) …… trzeba korzystać bo śniegu w mieście nie ma za dużo

Jeju u nas taka pogoda , że mnie głowa boli od wczoraj… halo słońce gdzie jesteś ?

U mnie tez bol glowy od dwoch dni :frowning: jeszcze sie zblizaja ciezkie dni i dlatego :frowning:

A u nas wiosna :see_no_evil: wczoraj 14 stopni i slonce :see_no_evil: dzieiaj tez ma byc w miare bo 10 stopni ale chyna juz bez slonca