Jaka Pogoda u Was?

Oo w końcu byś się doczekała! Jak już będzie to prosimy o zdjęcie bałwanka!:grinning::star_struck:

Moze się uda :wink:

U mnie na Mikolajki pokazuje do 6 stopni na plusie.
Ogolnie przy takich temperaturach śnieg sie Nam juz nie utrzyma niestety

Do tego czasu może wiele się zmienić , u nas niestety nic się nie zapowiada na śnieg . Tylko lód na podwórku po ostatnim śniegu został

Ale piękny kubek​:heart_eyes: ja uwielbiam kubki​:heart_eyes: ten jest piękny :heart_eyes:

No niestety… u nas już się zmieniło , że deszcz ma padać więc no szkoda. @Nadzianii u nas też jest wszędzie lód

Niestety na pogodę wplywu nie mamy.

Może będą jeszcze do testów , widziałam że parę razy już był :blush:

1 polubienie

To może tym razem będą do testów ? :thinking::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Nawet nie wiedzialam, ze jest taki kubek od lovi :o

Kiedys byl konkurs chyba na instagramie chyba na dzień mamy i udalo mi sie wygrac tez kubek. Piekny zielony ale die zbił ;(

Ja też mialam taki ladny zielony kubek z Lovi z jakos testów sprzed 2 lat. Ale niestety też się zbil. A piekny byl.

Jest jeszcze niebieski :smiling_face: nieraz dają za 1grosz do zamówienia na ich stronie @kalusia161 @ewelkar899_wp.pl zielonego jeszcze nie widziałam

1 polubienie

Ooo, to tak długo już tutaj jesteś ?

Wracajac do pogody to u nas od 3 dni jest taka mgla ze masakra :see_no_evil: i 2 stopnie na plusie wieczorami 0 :see_no_evil:

To u nas też tak jest, taka mgła , że nic nie ma widać . U nas wczoraj było -1

Jej było by świetnie uwielbiam kubki a te są przepiękne, mam różne w kolekcji mimo że nie mam już miejsca w szafce to jak wybudujemy dom to powiedziałam mężowi że ja muszę mieć dużo szafek w kuchni bo gdzie ja te kubki pomieszcze :smile:

Teraz będzie do testowania zestaw do jedzenia :slight_smile:

Tak :slight_smile: z przerwami. Synka rodzilam w październiku 2023 :slight_smile: jakoś w czerwcu wtedy dolaczylam :slight_smile:
Jak Synek poszedk do zlobka a ja do pracy to musialam odpuscic. Ale teraz druga dzidzia w drodze. Juz nie pracuje takze znajduje troxhę czasu zeby sie tu pojawiac i poczytac i czasem cos napisać :slight_smile:

1 polubienie

Dzisiaj ta mgla jest okropna. Caly dzień się utrzymywala. A teraz na wieczor też strasznie duza. Slaba widoczność

Ooo to super :smiling_face: no u nas ta mgła już jest kilka dni