Oo w końcu byś się doczekała! Jak już będzie to prosimy o zdjęcie bałwanka!![]()
![]()
Moze się uda ![]()
U mnie na Mikolajki pokazuje do 6 stopni na plusie.
Ogolnie przy takich temperaturach śnieg sie Nam juz nie utrzyma niestety
Do tego czasu może wiele się zmienić , u nas niestety nic się nie zapowiada na śnieg . Tylko lód na podwórku po ostatnim śniegu został
Ale piękny kubek:heart_eyes: ja uwielbiam kubki:heart_eyes: ten jest piękny ![]()
No niestety… u nas już się zmieniło , że deszcz ma padać więc no szkoda. @Nadzianii u nas też jest wszędzie lód
Niestety na pogodę wplywu nie mamy.
Może będą jeszcze do testów , widziałam że parę razy już był ![]()
To może tym razem będą do testów ? ![]()
![]()
![]()
Nawet nie wiedzialam, ze jest taki kubek od lovi :o
Kiedys byl konkurs chyba na instagramie chyba na dzień mamy i udalo mi sie wygrac tez kubek. Piekny zielony ale die zbił ;(
Ja też mialam taki ladny zielony kubek z Lovi z jakos testów sprzed 2 lat. Ale niestety też się zbil. A piekny byl.
Jest jeszcze niebieski
nieraz dają za 1grosz do zamówienia na ich stronie @kalusia161 @ewelkar899_wp.pl zielonego jeszcze nie widziałam
Ooo, to tak długo już tutaj jesteś ?
Wracajac do pogody to u nas od 3 dni jest taka mgla ze masakra
i 2 stopnie na plusie wieczorami 0 ![]()
To u nas też tak jest, taka mgła , że nic nie ma widać . U nas wczoraj było -1
Jej było by świetnie uwielbiam kubki a te są przepiękne, mam różne w kolekcji mimo że nie mam już miejsca w szafce to jak wybudujemy dom to powiedziałam mężowi że ja muszę mieć dużo szafek w kuchni bo gdzie ja te kubki pomieszcze ![]()
Teraz będzie do testowania zestaw do jedzenia ![]()
Tak
z przerwami. Synka rodzilam w październiku 2023
jakoś w czerwcu wtedy dolaczylam ![]()
Jak Synek poszedk do zlobka a ja do pracy to musialam odpuscic. Ale teraz druga dzidzia w drodze. Juz nie pracuje takze znajduje troxhę czasu zeby sie tu pojawiac i poczytac i czasem cos napisać ![]()
Dzisiaj ta mgla jest okropna. Caly dzień się utrzymywala. A teraz na wieczor też strasznie duza. Slaba widoczność
Ooo to super
no u nas ta mgła już jest kilka dni