U nas tak samo , na chodnikach lodowisko ![]()
![]()
U nas to samo, i nic nie posypane… @Kiniawes no w ciąży lepiej nie ryzykować. @Nadzianii trzeba dzisiaj bardzo uważać
Ja się dziś wybrałam na spacerek ale krótki bo mrozi a do tego jakoś powietrzna nie najlepsza. Trzeba to teraz sprawdzać przed wyjściem bo więcej szkód niż pożytku może być z tego spacerku
U nas szyba tak samo
ulice tez ![]()
Wlasnie wróciłam ze spacerku z Olką i mi zasnęła w wozku , spi na polu a mróz chwycił u nas ![]()
U mnie to samo masakra
ani tego zeskrobać ani nic
U nas dzisiaj bez mrozu, ale straszna mgła przez praktycznie cały dzień, nawet na spacer nam się nie chciało wyściubić nosa, bo tak nieprzyjemnie wilgotne powietrze ![]()
U nas to padał marznący deszcz, a teraz jest -2
U nas dziś nadal mgła ![]()
U nas nie wiem jak jest bo przez to, że słabo śpię i odsypiam nocne pobudki to pisze do was z łóżka ![]()
![]()
A na kiedy masz dokładnie termin ? ![]()
U Nas ostatnie dni też mgla od wieczora do rana.
Śnieg za oknem dalej widać. Ale temperatura na plusie - +3.
Druga połowa stycznia ![]()
![]()
Ale piękna zimowa aura!
Chociaż wiadomo, jak się jest kierowcą, to śnieg wcale nie cieszy ![]()
Mnie cieszy naibardziej jak nie musze siebie i Małego grubo ubierać tylko mogę podziwiac z domu ![]()
No to już się zleci ![]()
U mnie nadchodzacy tydzien okoolo 5 stopni na plusie i zadnych opadow. W gruncie rzeczy to dobrze ze chociaz bez deszczu
chociaż na mikolajki zyczylabym sobie troszke sniegu ![]()
Jutro startujemy z kalendarzami, Filip ma z woreczkami slodyczowymi a ja z Irving Herbatki ![]()
Jutro tez mam szczepienie z Kubusiem takze moze byc ciekawie ( zawsze chodził moj maz ale ostatnio bral tyle wolnego ze postanowilam wziac to na klate ).
U nas jest mróz -1 wszystko zamarznięte. Jutro muszę wstać wcześnie oewnyszyby trzeba będzie skrobać ![]()
ale akurat mnie mróz odpowiada poniekąd bo może w końcu wiade do garażu ![]()
![]()
![]()
Ja mam nadzieję że ta pogoda przepowiada w koncu zimna i sniezna zime bo buty zimowe mi sie marnują
śnieg tez fajny jak przymarzniety