Jaka Pogoda u Was?

U nas tak samo , na chodnikach lodowisko :see_no_evil::snowflake:

1 polubienie

U nas to samo, i nic nie posypane… @Kiniawes no w ciąży lepiej nie ryzykować. @Nadzianii trzeba dzisiaj bardzo uważać

Ja się dziś wybrałam na spacerek ale krótki bo mrozi a do tego jakoś powietrzna nie najlepsza. Trzeba to teraz sprawdzać przed wyjściem bo więcej szkód niż pożytku może być z tego spacerku

U nas szyba tak samo :see_no_evil: ulice tez :see_no_evil:

Wlasnie wróciłam ze spacerku z Olką i mi zasnęła w wozku , spi na polu a mróz chwycił u nas :smiley:

U mnie to samo masakra :rofl: ani tego zeskrobać ani nic

U nas dzisiaj bez mrozu, ale straszna mgła przez praktycznie cały dzień, nawet na spacer nam się nie chciało wyściubić nosa, bo tak nieprzyjemnie wilgotne powietrze :confused:

U nas to padał marznący deszcz, a teraz jest -2

U nas dziś nadal mgła :pleading_face:

U nas nie wiem jak jest bo przez to, że słabo śpię i odsypiam nocne pobudki to pisze do was z łóżka :sweat_smile::grinning:

1 polubienie

A na kiedy masz dokładnie termin ? :smiling_face:

U Nas ostatnie dni też mgla od wieczora do rana.
Śnieg za oknem dalej widać. Ale temperatura na plusie - +3.

Druga połowa stycznia :face_holding_back_tears::heart:

2 polubienia

Ale piękna zimowa aura! :heart_eyes: Chociaż wiadomo, jak się jest kierowcą, to śnieg wcale nie cieszy :sweat_smile:

Mnie cieszy naibardziej jak nie musze siebie i Małego grubo ubierać tylko mogę podziwiac z domu :stuck_out_tongue:

No to już się zleci :blush:

U mnie nadchodzacy tydzien okoolo 5 stopni na plusie i zadnych opadow. W gruncie rzeczy to dobrze ze chociaz bez deszczu :joy: chociaż na mikolajki zyczylabym sobie troszke sniegu :joy:
Jutro startujemy z kalendarzami, Filip ma z woreczkami slodyczowymi a ja z Irving Herbatki :heart:
Jutro tez mam szczepienie z Kubusiem takze moze byc ciekawie ( zawsze chodził moj maz ale ostatnio bral tyle wolnego ze postanowilam wziac to na klate ).

1 polubienie

U nas jest mróz -1 wszystko zamarznięte. Jutro muszę wstać wcześnie oewnyszyby trzeba będzie skrobać :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face: ale akurat mnie mróz odpowiada poniekąd bo może w końcu wiade do garażu :joy::joy::sob:

Ja mam nadzieję że ta pogoda przepowiada w koncu zimna i sniezna zime bo buty zimowe mi sie marnują :rofl: śnieg tez fajny jak przymarzniety

U nas w sobotę ma niby padać śnieg! Ale i tak w to nie wierzę :sweat_smile:

Ale fajnie jakby się sprawdziło

1 polubienie