Jaka Pogoda u Was?

Ja nie odbieram jak są podejrzane numery, a tym bardziej nie oddzwaniam jak mam nieodebrane połączenia bo też czasem w ten sposób się naciąga na kasę

Perfidność ludzka nie zna granic

@Wikii @ewelkar899_wp.pl ale ile oni mają tych numerów żeby potem dzwonić z kolejnego :hear_no_evil::hear_no_evil:

No niestety tak, oszukują wszędzie gdzie tylko się da

Niestety… :disappointed:

ci oszuści do mnie dzwonili :see_no_evil: z numery prywatnego i powiedziałam slowo “tak” i wpier***dalen :skull_and_crossbones: co ja robię
mogą to jakoś wykorzystać mój głos?
chyba do banku będą dzwonić bo w sumie wysłałam i wiadomość ze bank mi zablokował kartę i tak był numer zgłoś oszustwo…
i głos szutcznej inteligencji

słyszałam z tym trzeba iść odrazu na policje że dostałeś dziwny przelew

Całe szczęście u ciebie się dobrze skończyło. Dlatego ja nie lubię sprzedawać na olx. Tam jak tylko coś wystawię to od razu właśnie taki cyrk ze sprzedażą i łatwo można zostać oszukanym

1 polubienie

Są różne przypadki , ale chyba aż tak nie

z tyłu chyba było coś co miało ściągać dane z telefonu
visa pisze

1 polubienie

sorki ze robię spam ale wolę to w następnych wiadomościach zawrzeć

czyli myślicie że wykorzystają mój głos czy nie? (vo o czymś takim też słyszałam zeby nie mówić “tak” ?

No ja zawsze mówię „halo” i nigdy nie mówię „tak” bo też o tym słyszałam żeby nie mówić

1 polubienie

a myślisz ze to wykorzysta?

Dobrze , ze wszytsko dobrze sie skonczylo ja wystawilam bujaczek i dostalam taka wiadomosc
Oczywoscie nie wchodzilam w to , widac ze oszustwo

1 polubienie

dziwne literki

dobrze4ze OLX reaguje

Myślę , że nie bo banki zawsze chcą pesel jeszcze a tego nigdzie nie podawałaś to wtedy weryfikacja nie przejdzie pozytywnie, chociaż w tych czasach gdzie jest wlansie sztuczna inteligencja to różnie bywa może ktoś inny ci pomoże w tym

To jedne z wielu , jeszcze dostalam prosbe o kontakt z kim innym :see_no_evil: i kolejne , ze pani chciała sama zapewnic dostawe , ze niby kurier przyjedzie i zabierze , zapakuje i zrobi wsztsko sam :see_no_evil: oszustwo .

Trzeba naprawde uwazac na kazdym kroku

Mój chłopak zawsze pisze na takie rzeczy „weź się za robotę” a oni dalej piszą swoją składankę nie czytając tego co piszemy bo tak wiedzą co ludzie odpiszą i idzie jakoś automatycznie

1 polubienie

Ha! Musze chyba tez tak robic ! Dobre
Masakra czego to ludzie juz nie wymyslam , zeby innych oszukac :see_no_evil:

1 polubienie