W Warszawie dzis -7 ! A planuja jeszcze wieksze mrozy ! Chyba musimy na podworku ulepic balwana ![]()
A u nas nadal brak śniegu ale zimno jest.
Widziałam że od tej nocy już spore mrozy w nocy, na Warszawę patrzyłam to w weekend nawet -18 mi pokazuje
ja w sumie zawsze patrzę na Warszawę bo pogoda zbliżona zawsze jak u nas:sweat_smile: jak babcia dzwoni o 12 że u nich pada to wieczorem pada u nas ![]()
U mnie -7 ale swieci sloneczko, snieg cos tam sie utrzymuje ![]()
U nas dziś Mróz był bardzo duży, ale za oknem pięknie, nie ma wiatru, więc też nie jest tak źle
No wlasnie niema wiatru , zaraz idziemy na spacerek ![]()
Ale w Grecji chociaż ciepełka woda jest ![]()
u nas -5 jest
Ja się wybiorę z córką na jej następnej drzemce ok 15, trochę ciąga dziś nosem i z rana była lekko marudna, to nie chciałam się jeszcze szarpać z ubieraniem ![]()
Ja od kad za dziecka złamałam kostkę w dwóch miejscach , miałam ją śrubowane , leczenie bardzo długo trwało , w samym szpitalu leżałam 2 tygodnie . To dziś stronie od takich sportów , boję się mam uraz że znowu się to powtórzy ![]()
![]()
![]()
To nic! Mam za sobą kilkanaście sesji morsowania ![]()
O podziwiam
wczoraj wlasnie pokazal mi sie filmik jak dwie babeczki polewaja sie woda z wiaderka a pozniej wskakuja do jakiegos jeziora … jabym sie nawet nie rozebrała bylo mi zimno ![]()
![]()
![]()
Ja też jakoś sobie nie wyobrażam rozebrać na zimnie a co dopiero wejść do lodowatej wody, chodź zdrowe to może być jak się morsuje regularnie
Miałam z tatą taką zajawkę że co tydzień się umawialiśmy nad staw i morsowalismy, fajna sprawa
mój mąż zawsze patrzył na to z boku i czekał z ręcznikiem ![]()
Przyjdzie pewnie lada dzień !
Ja mam to samo do dzisiaj ![]()
jak nie bylo dzieci to balkon obowiazkowo musial byc jak nie moglam na plaze jechac… jak z dziecmi chodzilam na spacer co byly w wozku to zawsze wychodzilam tak zeby spali i sadalam na promenadzie i sie opalalam
ale zeby byko smieszniek to siedzialam na molo bo na wodzie mocniej sie opalisz ![]()
![]()
Wooow, ja nigdy bym nie weszła do takiej wody , podziwiam Cię ![]()
![]()
Ja też podziwiam wszystkich, którzy morsuja
mój mąż ma taką zajawkę, kupiłam mu basen do morsowania,żeby miał pod domem. Namówił nawet dzisiaj na “sesję” morsowania dziewczynę brata i mówiła,że nie ejst tak źle. Ale mi to było zimno jak stałam i patrzyłam, a co dopiero rozebrać się i wejść do tej wody ![]()
Podobno wejscie najgorsze pozniej juz jest cieplo ![]()
Też czekałabym z ręcznikiem. Wystawienie nosa na dwór przy zimnie jest dla mnie wyczynem, a co dopiero włażenie do zimnej wody ![]()
Mi na samą myśl jest zimno
![]()
ale widziałam , że taka instruktorka fitnes codziennie idzie na stroju na dwór i na śniegu robi aniołki brrr , a co to właściwie daje ,