A u nas biało i mroźnie już od kilku dni @Wikii ale fajnie mieliście , potrafisz jeździć na nartach?
O ale zazdroszczę !
A potrafie
jakies 16 lat temu tata mnie uczyl wlasnie u nas na stoku ![]()
Fajnie zazdroszczę , ja już taki stary koń to się boję a chłopak mnie cały czas namawia , bym się nauczyła ale ja wiem , że bym się szybciej połamała ![]()
Ja za dziecka mieszkałam bardzo blisko gór , ale moi rodzice nie chcieli tam jeździć
częściej jeździliśmy do Czech na spacer. A góry kocham
rodzice woleli jeździć nad morze , którego ja nie lubię ![]()
Ojej, ja uwielbiam morze i cieszę się że tak blisko mieszkam i można zawsze podjechać latem
a góry mój chłopak lubi ale niestety długo nie byliśmy
My w górach byliśmy bardzo dawna temu. Chyba 7 lat temu , teraz mamy bardzo daleko , także nie ma okazji niestety. Nie lubię smażyć się na słońcu a pływać w morzu się boję ![]()
A to ja wole nad morze jechac niz w gory… no i tez mam blizej nad morze…
Ja na nartach umiem jezdzic a w zyciu w gorach nie bylam
nauczylam sienu nas na stoku… jest tam wypozyczalnia nart wiec nawet nie musze kupowac ich ![]()
Ja tez wole morze polozyc sie na piasku i sie opalac ![]()
![]()
![]()
Dokladnie… ja jak dzieci nie bylo to jak sie kladlam o 10 to schodzilam o 15 ![]()
to zawsze mialam budzik ustawiony co 30 min zeby sie przekladac na plecy albo brzuch ![]()
A w gorach to chodzisz i chodzisz…
Ja teeeż uwielbiam morze, plażę i opalanko
aż mi się tęskno do tego zrobiło! ![]()
Ja dlatego jak wchodzę do morza to max do pępka , bo dalej też się boję, jakoś nie ufam morzu , i no opalać się to uwielbiam, bo nie lubię być blada , zawsze jestem mocno brązowa bo mnie szybko łapie , a nad morzem to jeszcze szybciej
@Wikii ale taka wypożyczalnia to chyba też trochę kosztuje nie ? Dlatego ja w góry to mogę jechać od czasu do czasu pochodzić , wolę nad morzem pooozyc się w piasku
@SzczesliwaMami ale już coraz bliżej lata ! ![]()
![]()
Na caly dzien 100zl wiec jeszcze tak duzo ![]()
Mnie tez szybko lapie
i sie zawsze wszyscy smieje ze ja to godzina na sloncu i moge wracac do domu ![]()
Ja też wolę w góry. Nad morzem się nudzę, nie lubię siedzieć i się opalać, może chwilowo, ale nie na dłuższą metę. Chociaż polskie morze uwielbiam do spacerów, ale poza sezonem
W sezonie to można tylko pomiędzy parawanami chodzić ![]()
W górach też się można mocno opalić
słonko mocno łapie podczas wędrówek. Tutaj właśnie team leżakowanie lub team wędrówki
ja się boje jak moje dzieci nad morzem wchodzą nawet do pasa , od razu mam widok jak porywa je fala itp. Także jakoś mnie to przeraża. Mój tato ma dom 3 km od Mielna , ale jak do niego jeździmy to na plażę na spacer i tyle ![]()
Ja też wolę morze - kocham wodę, kocham fale i uwielbiam pływać, na samą myśl o naszym polskim morzu mam ochotę tam już teraz pojechać!
góry też mają swój klimat, ale jednak serce mówi morze
mój mąż się śmiał, że jakbym miała do wyboru czy wakacje nad morzem w PL czy np w Grecji to bym wybrała polskie morze ![]()
@Wikii mialam dokładnie to samo. Ja też miałam stoper i zmiana co 30min. Kiedyś to nawet byłam „uzależniona” od opalania bo jak było słońce to kładłam się nawet na balkonie i obowiązkowa musiałam być brązowa całe lato.
Uwielbiam słońce
i morze ale od pewnego czasu wolę aktywnie spędzać czas nad morzem. Więc jeżdżę na Windsurfing albo spaceruję. Za granicą to ostatnio udało mi się nawet pierwszy raz zanurkować ![]()
Góry też kocham bo od dzieciaka jędzę na narty
a i na desce jeździłam kiedyś. Moi rodzice nie chodzą po gorach, ja kiedyś spróbowałam i bardzo lub chodzić szlakami i „zdobywać” różne szczyciki czy przechodzić różne trasy.
A to ja bym wybrała Grecję
bo tam jakoś leżakowanie wygląda inaczej, ale to też pewnie kwestia kultury. Mnie wkurzają wszędzie rozłożone parawany kilkumetrowe, koce itp. Chodzisz i musisz patrzeć, żeby nikogo piaskiem nie osypać… szkoda, że w PL mało jest plaż, na których można właśnie wziąć leżaczek, powinno być jak w większości krajów, płacisz za leżak za cały dzień i już, zamiast rozstawiać 10 parawanów ![]()