Jaka Pogoda u Was?

Jakie zdrowe rumieńce :smiling_face::smiling_face::smiling_face: @P.Iwanicka my tez wkoncu doczekaliśmy się bałwanka :smiling_face:

U nas codziennie po troszkę pada śnieg. Dziś było pięknie, bo świeciło słońce i był śnieg, mój ulubiony widok :smile:

Snieg czesc setka :joy:

2 polubienia

Stok zaliczony :heart:

3 polubienia

Łódzkie :blush:

@ewelkar899_wp.pl a u was spadł w końcu śnieg?

Tak spadlo troche sniegu i nawet sie trzyma, mam plan isc po obiedzie pozjezdzac z gorki :face_with_hand_over_mouth::laughing:

Wow zazdroszczę , tak pozytywnie :slight_smile: z pewnością świetnie się bawiliście

U nas kompletny brak śniegu

Ooo a u nas za to dużo , drogi zasypane :snowflake::snowman_with_snow::cloud_with_snow:

No zabawa byla nir powiem ze nie :slight_smile:

Dzisiaj mielismy tez jechac … ale jak zibaczylam na termometrze ile stopni -5 a jak wyszlam na dwor to mialam wrazenie ze jest conajmniej -10 :see_no_evil: taki wiatr ze masakra…

Zima nie jednego w tym roku mocno zaskoczyła :snowflake::cloud_with_snow::snowman_with_snow:

1 polubienie

Tym bardziej cieszy , że od wczoraj nie stopniał :see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts: zaraz idziemy z dziećmi na spacer , jest fajnie , mroźnie . Może będzie się lepiej spało :wink:

1 polubienie

Zazdroszczę! :grinning: kocham zimę, ale nie jak jestem w ciąży :grinning: bo tak byśmy też pewnie z mężem śmigali na stokach :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ale fajnie, jest zima to niech jest Mróz i śnieg :smiling_face_with_three_hearts:

A u nas mroźno ale śniegu nie ma ani grama :disappointed:

Ojej, myślałam , że teraz to już w całej Polsce spadł śnieg

Niestety nie. U nas jak dotąd nie było i
Nie ma :disappointed:

Dzisiaj maly zaliczyl pierwszy raz sanki :muscle: bardzo mu sie podobalo :slight_smile:

Na szczescie mielismy caly stok dla siebie :slight_smile:

1 polubienie