Jaka Pogoda u Was?

U nas dzisiaj ciepło ale przyjemnie. Pod koniec tygodnia jedziemy na Mazowsze i tam już 30 ⁰C :hot_face:

U mnie to samo , mega gorąco . Dobrze że mam wiatraczek do którego nalewam wodę i super mnie chłodzi :smiley:

U nas obecnie taka idealna pogoda nie za ciepło nie za zimno można coś robić :slight_smile:

Jednak się poddałam i ok 14 włączyłam klime …. Bo nawet jak siedziałam to zaczynałam się pocić

To chociaż urlop Ci się uda :heart_eyes::heart_eyes:
@Michaska ja cały dzień nie byłam u siebie na górze cały czas chodził nam wiatrak , jak tylko się rozpalało otworzyłam okna żeby się przegryzło, i na chwilę było przyjemnie dopóki nie przyszliśmy wszyscy

1 polubienie

Czyżby znowu idą upały ? U nas koło 30. Ma być

Oj tak czekam na ten urlop :smiling_face_with_three_hearts: a mąż obiecał, że zajmie się Małym a ja bede mogła iść na basen czy jakiś masaż i sobie odpocząć

3 polubienia

U mnie znowu zimny, mokry recznik na brzuszku, bo nie mamy klimy ani nawet wiatraczka. Jedynie wahlarz troche ratuje sytuacje :slight_smile:

W środę ma być najwięcej stopni…jakaś tragedia znów będzie , jak tu teraz wychłodzić dom żeby przetrwać ten najwiekszy upał .

Też bym na taki czekała ! Oj masażyk by wleciał :heart_eyes:

2 polubienia

A gdzie jedziecie?

Tak, w środę pokazuje nawet 38 stopni :face_with_peeking_eye: W ogóle widzę że przyszły tydzień też ma być ładny

1 polubienie

Mi przyszły tydzień pokazuje do 25 stopni ! Więc idealnie

Tyle mam w mieszkaniu. Klima właśnie włączona

U nas w domu na razie 25 :joy: ale cała noc się wietrzyło

1 polubienie

Byle jakoś przetrwać ten dzień , ale będzie ciężko

Ciężko na maxa dziś :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: czy wasze dzieciaczki też tak nie śpią przez ta temperaturę?

Noooo a ja jadę do przyjaciółki jutro włosy farbic a ma po pas czarne wiec noooo będzie ciekawie przy tych 38 °C

U mnie mlodsza spi x2 dziennie , właśnie ją położyłam do łóżeczka powiedziałam papa a jak chce żeby szła lulu to mówię idziemy robić aaa aaa aaaa i daje dwa cumelki jej , a do tego tak nimi potrząsam ona się śmieje i idzie lulac :white_heart:

1 polubienie

Ojej to powodzenia w farbowaniu :joy::joy: mój mały to spi max po godzinie i je i tak wkoło

1 polubienie

No to nieźle, ja jak wrzucę młodego do łóżka u powiem aaaa idziemy spać to on się na mnie patrzy i tylko śmieje ……z wyrazem twarzy “mama ty chyba se jaja robisz ze będę tu sam spał” :rofl::rofl::grin:

2 polubienia

To korzystaj ile się da :smiling_face_with_three_hearts:. Zrelaksuj się i odpocznij .

2 polubienia