U nas dzisiaj ciepło ale przyjemnie. Pod koniec tygodnia jedziemy na Mazowsze i tam już 30 ⁰C ![]()
U mnie to samo , mega gorąco . Dobrze że mam wiatraczek do którego nalewam wodę i super mnie chłodzi ![]()
U nas obecnie taka idealna pogoda nie za ciepło nie za zimno można coś robić ![]()
Jednak się poddałam i ok 14 włączyłam klime …. Bo nawet jak siedziałam to zaczynałam się pocić
To chociaż urlop Ci się uda ![]()
![]()
@Michaska ja cały dzień nie byłam u siebie na górze cały czas chodził nam wiatrak , jak tylko się rozpalało otworzyłam okna żeby się przegryzło, i na chwilę było przyjemnie dopóki nie przyszliśmy wszyscy
Czyżby znowu idą upały ? U nas koło 30. Ma być
Oj tak czekam na ten urlop
a mąż obiecał, że zajmie się Małym a ja bede mogła iść na basen czy jakiś masaż i sobie odpocząć
U mnie znowu zimny, mokry recznik na brzuszku, bo nie mamy klimy ani nawet wiatraczka. Jedynie wahlarz troche ratuje sytuacje ![]()
W środę ma być najwięcej stopni…jakaś tragedia znów będzie , jak tu teraz wychłodzić dom żeby przetrwać ten najwiekszy upał .
Też bym na taki czekała ! Oj masażyk by wleciał ![]()
A gdzie jedziecie?
Tak, w środę pokazuje nawet 38 stopni
W ogóle widzę że przyszły tydzień też ma być ładny
Mi przyszły tydzień pokazuje do 25 stopni ! Więc idealnie
U nas w domu na razie 25
ale cała noc się wietrzyło
Byle jakoś przetrwać ten dzień , ale będzie ciężko
Ciężko na maxa dziś ![]()
czy wasze dzieciaczki też tak nie śpią przez ta temperaturę?
Noooo a ja jadę do przyjaciółki jutro włosy farbic a ma po pas czarne wiec noooo będzie ciekawie przy tych 38 °C
U mnie mlodsza spi x2 dziennie , właśnie ją położyłam do łóżeczka powiedziałam papa a jak chce żeby szła lulu to mówię idziemy robić aaa aaa aaaa i daje dwa cumelki jej , a do tego tak nimi potrząsam ona się śmieje i idzie lulac ![]()
Ojej to powodzenia w farbowaniu ![]()
mój mały to spi max po godzinie i je i tak wkoło
No to nieźle, ja jak wrzucę młodego do łóżka u powiem aaaa idziemy spać to on się na mnie patrzy i tylko śmieje ……z wyrazem twarzy “mama ty chyba se jaja robisz ze będę tu sam spał” ![]()
![]()
![]()
To korzystaj ile się da
. Zrelaksuj się i odpocznij .