Jaka Pogoda u Was?

U nas wczoraj upały a dziś już jest chłodniej także ogólnie cieszę się bo trochę mnie męczyło siedzenie z synkiem w domu😐

@Wikii Ooo przyłączam się do pytania :grin::grin:
U nas wczoraj było znośnie a od rana zaczyna grzać a jutro ma być 38 stopni :neutral_face::neutral_face:

Dziś u nas też ciężki dzień się zapowiada do czwartku włącznie :sob:

1 polubienie

Dobra aktualizacja w środę 41 :flushed::flushed:

To nie za fajnie :confused: u nas tak ale odczuwalna to pewnie z. 50

Dziś rano jeszcze jest przyjemnie… jest chłodek ale nie środę ma być chyba 38

Byle przetrwać :hot_face:

Powiem wam że u nas duszno strasznie nie ma czym oddychać niby nie jest gorąco ale klima od rana u nas działa bo się nie da wytrzymać

Byle przetrwać ! :sob:

U nas jeszcze przyjemnie jest i nie włączyłam klimy jeszcze

Ja właśnie odpaliłam basen i będziemy się pluskac :saluting_face::saluting_face::blue_heart:

1 polubienie

A ja muszę się chłodzić na parterze pod wiatrakiem :smiling_face_with_tear: oddałabym teraz nerkę za basen :smiling_face_with_tear:

Woow gorąco , u mnie mam nadzieję że aż tyle nie będzie

Haha moja córka ma sposób na taki upał. Bierze spryskiwacz taki po jakimś płynie czo coś taki który robi mgiełkę delikatną i pryska się tym :rofl::rofl: takia chłodząca mgiełka na ciało :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::flushed:

Moje modły zostały wysłuchane :laughing: leje ! Dosłownie leje deszcz :laughing::laughing:

1 polubienie

szczęściara :smiley: u mnie dalej skwar z nieba się leje

Nic to nie dało :face_with_peeking_eye:

To miałam pisać żeby jeszcze gorzej po tym deszczu nie było :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

2 polubienia

W niektórych miastach są takie kurtyny wodne które rozstawiają jak są upały i można się w takiej właśnie mgiełce schłodzić

U nas w małym miasteczku też są rozłożone w dwóch miejscach :grin::grin: