Jaka Pogoda u Was?

Starsza poszła spać przed 17 i dalej śpi nie idzie jej dobudzić :face_with_peeking_eye:

O kurczę najgorzej , wieczór będzie ciężki haha

Oj to ciepło musi ją męczyć :face_with_peeking_eye:

Ogolnie to jedziemy do przyjaciół do Wawy ale chcemy zrobić sobie wypad do krakowa na jedną noc wziąć lepszy hotel i zrelaksować.

Oooo ale fajnie…. To ja mam jeszcze etap że chce prawie na palcach jak młody śpi bo czasem śpi czujnie ….

@magdap_96 ten plan brzmi dobrze :smiling_face_with_three_hearts: życzę wypoczynku jak najwięcej

1 polubienie

Zazdroszczę :heart_eyes: uwielbiam Warszawę :heart_eyes:

1 polubienie

U nas 33 stopnie na zewnątrz…. W domu 28

Antybiityk musial dostac ale przeszlo…
Upalu znosi nawet dobrze powiedzialabym ze lepiej niz ja :see_no_evil:

Od niedzieli mamy problem z pecherzem :see_no_evil: podczas sikania tak placze ze nie mozna uspokoic. Dzisiaj zrobilam badanie moczu i wyszlo wszystko ok :thinking: poszlam do lekarza bo myslalam ze stulejke ma no ale jest ok… odpukac od godzihy 12 jest cisza w sensie bue placze… wiec nie wiem co to bylo

U mbie 25 jest ale parno i nie ma czym oddychac a w domu 28 :see_no_evil:

Ojej , mały biedulek :slightly_frowning_face: to ciekawe co to go chwyciło skoro badania wyszly dobrze :frowning:

A i jeszcze chcialam wam powiedziec ze jestesmy po echu i operacje sie przesunela z lutego na wrzesien przyszly rok :slight_smile: jest wszystko ok i narazie nie veda ingerowac :slight_smile:

2 polubienia

Nie wiem nie mam pojecia ale ciesze sie ze jest juz ok :slight_smile:

Jak jest wszystko dobrze to najważniejsze 🩷🩷

U mnie jest już 22 stopnie :see_no_evil:

Jest 7 rano a jest tak gorąco już. W nocy dopiero o 24 zaczęło być nieco chłodniej :face_with_peeking_eye:

Noc była przyjemna , ale od 6 tragedia . Wszyscy jesteśmy już po kąpieli i prysznicu żeby się schłodzić :smiling_face_with_tear:

Masakra jest i mnie już 34 stopnie a co będzie dalej to nie wiem. Zaraz klimę włączam

Teraz to najchętniej do basenu by się wskoczyło

Kąpiel nam dużo dała , mały też poleżał trochę w wanience i zasnął :face_holding_back_tears:

U mnie już pokazuje 29 stopni na zewnątrz.