Raz słońce raz chmury , teraz na wieczór deszcz
U nas jest dziś zacbmurzone , szczerze jakoś mało letnia jest ostatnio teraz pogoda u mnie
U nas nie ma takich upałów już i nie ma dużo słońca ale ja chyba wolę taką pogodę …. Bo to upały mnie zmęczyły
U mnie tez ostatni tydzien bez upalow dzisiaj noby 28 ale chlodnawo:rofl:![]()
![]()
To u mnie też się dziś popsuła pogoda , od rana pada i nie ma słońca
a wczoraj jeszcze było tak ładnie ![]()
A u mnie o dziwo dzisiaj ładna pogoda . Z rana było trochę pochmurno ale teraz i słoneczko świeci
A takie jakieś chmury , można było wyjść ale nic super
A u nas mieszana pogoda, chwilę padało potem było ładnie . Ale pranie zdążyło wyschnąć
U mnie dziś fajna pogoda. Mały poszedł z babcią na spacer i zasnął …, spał 2,5h w wózki co się mu zazwyczaj nie zdarza
U nas od rana 16 stopni i deszczowo, a późniejszym popołudniem tak się rozpogodziło że grzało równo ![]()
pewnie już przeciera się na nadchodzące upały ![]()
U mnie mega goraco , ale mala tez w wozku dlugo spala . W tym czasie udalo sie troche porobic w ogrodzie i przy basenie ![]()
Szczerze to i ja nie chce więcej takich upałów, naprawdę wolę jak jest trochę chłodniej bo te ostatnie to była tragedia nie było czym oddychać a dzieci tak marudziły…
Pogoda zwariowana , to fakt
a z jakich okolic jestes
?
Wiedzę że jesteś nowa na forum wiec chętnie się dowiem ![]()
U nas jest zachmurzenie ale dość ciepło. Ma nie padać chodź nie wygląda
Dzisiaj fajne słoneczko , jutro też ma być pięknie może trochę tych letnich rzeczy uda się wyciągnąć
Trzeba wynosić troszkę bo raz dwa zleci i będzie po lecie ![]()
U nas pochmurno ale ciepło. Zapowiadają burze ciekawe czy się sprawdzi
Do 23 pogoda dziś średnia a na wieczór mega przyjemne słoneczko
U mnie tez zapowiadali , nawet smsa z ostrzezeniem dostalam i nic sie nie sprawdzilo .
W ogole nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie , ale nawet jak temperatura nie jest za wysoka to to slonce jakos parzy .
U nas były alerty na wczorajszy dzień i noc, to dziś burza przyszła i tak lało że normalnie ściana deszczu ![]()
![]()