Jaka Pogoda u Was?

Raz słońce raz chmury , teraz na wieczór deszcz

U nas jest dziś zacbmurzone , szczerze jakoś mało letnia jest ostatnio teraz pogoda u mnie

U nas nie ma takich upałów już i nie ma dużo słońca ale ja chyba wolę taką pogodę …. Bo to upały mnie zmęczyły

U mnie tez ostatni tydzien bez upalow dzisiaj noby 28 ale chlodnawo​:rofl::rofl::see_no_evil:

To u mnie też się dziś popsuła pogoda , od rana pada i nie ma słońca :pleading_face: a wczoraj jeszcze było tak ładnie :scream:

A u mnie o dziwo dzisiaj ładna pogoda . Z rana było trochę pochmurno ale teraz i słoneczko świeci

1 polubienie

A takie jakieś chmury , można było wyjść ale nic super

A u nas mieszana pogoda, chwilę padało potem było ładnie . Ale pranie zdążyło wyschnąć

U mnie dziś fajna pogoda. Mały poszedł z babcią na spacer i zasnął …, spał 2,5h w wózki co się mu zazwyczaj nie zdarza

U nas od rana 16 stopni i deszczowo, a późniejszym popołudniem tak się rozpogodziło że grzało równo :face_with_peeking_eye::rofl: pewnie już przeciera się na nadchodzące upały :stuck_out_tongue_winking_eye:

U mnie mega goraco , ale mala tez w wozku dlugo spala . W tym czasie udalo sie troche porobic w ogrodzie i przy basenie :smiling_face_with_three_hearts:

Szczerze to i ja nie chce więcej takich upałów, naprawdę wolę jak jest trochę chłodniej bo te ostatnie to była tragedia nie było czym oddychać a dzieci tak marudziły…

Pogoda zwariowana , to fakt :slight_smile: a z jakich okolic jestes :slight_smile: ?
Wiedzę że jesteś nowa na forum wiec chętnie się dowiem :slight_smile:

U nas jest zachmurzenie ale dość ciepło. Ma nie padać chodź nie wygląda

Dzisiaj fajne słoneczko , jutro też ma być pięknie może trochę tych letnich rzeczy uda się wyciągnąć

Trzeba wynosić troszkę bo raz dwa zleci i będzie po lecie :wink:

U nas pochmurno ale ciepło. Zapowiadają burze ciekawe czy się sprawdzi

Do 23 pogoda dziś średnia a na wieczór mega przyjemne słoneczko

U mnie tez zapowiadali , nawet smsa z ostrzezeniem dostalam i nic sie nie sprawdzilo .
W ogole nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie , ale nawet jak temperatura nie jest za wysoka to to slonce jakos parzy .

U nas były alerty na wczorajszy dzień i noc, to dziś burza przyszła i tak lało że normalnie ściana deszczu :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: