Jaka Pogoda u Was?

Jeju u nas tak wieje że musiałam wszystko ściągnąć z balkonu

U nas to samo, strasznie wieje od wczoraj i jest zimno . Ale jak dla mnie fajnie trochę ochłody :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Nie narzekam na taką pogodę :laughing::laughing: wolę tą niż 40 stopni :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

U nas też mocno wiele dziś

U mnie dziś jest slonecznie ale zimno , wogule nie da się siedzieć na dworze, mam wrażenie że pogoda jak jesienią.

U nas dziś sztorm na morzu mega wieje ogólnie :slight_smile:

U mnie jest idealnie nie zimno i nie ciepło :laughing: rano o 5 konkretnie przepadało a później cały dzień pięknie :heart_eyes:
Wlansie widziałem że gdzieś nad morzem jakieś barykady z piasku :flushed:

U mnie dziś pochmurnie ale nie pada. Zobaczymy jak będzie dalej

U nas dziś bardzo przyjemna pogoda, 24 stopnie mają być w południe, jest słoneczko :heart:

To u nas w podejrzana pogoda :confused: rano znowu mocny deszcz a teraz jakby zapowiadalo sie na niego :no_mouth::sweat_smile:

U nas za to dzień w dzień wiatr taki że głowę chce urwać… Wczoraj nawet nie wyszliśmy w końcu na spacerek, bo jak nie wichura to zaczęło padać i klops :face_with_peeking_eye:

U nas pochmurnie i wietrznie ale cieplej na szczęście :blush: a jak sloneczko zaświeci to jest super :heart: spacerek i drzemka zaliczone

Dziwnie bo przechodzi taki mocny deszcz co jakiś czas :no_mouth:

Rano było tak średnio , a na wieczór słoneczko super już oby jutro też już zostało samo słoneczko

To u nas jakaś dziwna pogoda :laughing: co godzinę się zmienia

U nas w końcu pranie wyschło dziś na dworze :rofl:

Hahah ja jutro robię i też na to liczę , że obejdzie się bez deszczu

Też mam pranie zaplanowane na jutro :laughing: i to jeszcze białych , wcześniej muszę je wymoczyć w odplamwiczu żeby było śnieżno białe :laughing:

U nas piękna pogoda i nie jest mega duszno. Fajna na spacery

1 polubienie

Od paru dni jest taka u nas że przychodzą takie ciemne chmury zaczyna strasznie lać 10 min i znowu słońce :sun_with_face: i tak kilka razy dziennie :laughing: ale ogólnie jest przyjemnie :heart_eyes:

1 polubienie