Jaka Pogoda u Was?

Okurde :flushed:. Biedni ludzie pewnie dużo potracili przez taką nawałnicę , najbardziej się boję powodzi bo jak widzialam co się działo rok temu i do dnia dzisiejszego są tego skutki to krzyż na drogę :face_with_peeking_eye:

Ja się cieszę, że mieszkam w takim usytuowaniu geograficznym że przynajmniej powódź mi nie grozi. Za to boję się burze z piorunami, kiedyś jak byłam w US akurat miałam to nieprzyjemność widzieć jak taki piorun kulisty wpadł do mieszkania zrobił szkody i bodajże był nawet śmiertelny przypadek i sram po gaciach

1 polubienie

U nas dziś mega przyjemnie , słoneczko ale nie jakiś upał . Jutro zapowiadają burze

U nas było jakieś 22 stopnie więc też przyjemnie i nie jakiś duży upał . W mieszkaniu spadło bo mamy teraz 25 stopni zamiast 28 :ok_hand:

U nas wreszcie da się żyć i oddychać. Nawet dziś ubrałam bluzę bo mi się zmarzło siedząc. Było słoneczko i przyjemnie

1 polubienie

Taak wczoraj było tak przyjemnie :heart_eyes: dziś też się taki dzień zapowiada !

U nas dzisiaj tak wieje zr masakra :see_no_evil: a maly w nocy dostal temperaturu :frowning: nie ma kataru kaszlu ani nic ;( mial 38.6 i nie szlo wgl zbic :see_no_evil: po 3h walki w koncu usnal a teraz niby ok nic nie ma :thinking: nie wiem co to bylo

Nie strasz :fearful: :face_holding_back_tears::sweat: trzeba wietrzyć mieszkanie póki się da i można .

Ja okien nie zamykam :face_with_peeking_eye: ale znowu jak się nagrzeje dom to masakra :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Ale teraz już może będziemy bardziej zwyczajni tych upałów , a nie jak wtedy od razu strzał po tyle stopni

1 polubienie

U nas właśnie leje. Co z jednej strony fajnie po upałach z drugiej strony ma być super festyn i jeżeli jutro będzie też taka pogoda to trzeba będzie zapomnieć o festynie

U nas dziś 23 stopnie, ale wietrznie, więc jest trochę chłodno, ale fajne takie orzeźwienie po wysokich temp

Dziś zdecydowanie lepsza pogoda :heart_eyes: pada deszczyyk i jest chłodno , ale z drugiej strony pranie mi nie wyschnie za szybko :smiling_face_with_tear: coś za coś

U nas niby slonecznie ale jest 20 stopni :thinking: wiatr chłodny wieje i tak raz mi zimno raz gorąco na zmianę :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

U nas dzisiaj pada od rana i ciężko z domu wyjść. Drzemki przy cycu ale zaraz chyba sie wybierzemy na spacer bo jest chwilowo lepsza pogoda. A narzekałam na upały :rofl:

U nas dzisiaj wietrzenie i deszczowo , ale nadal ciepło

U nas przyjemnie ale wieje trochę. Chciałam wziąć młodego do ogródka ale ściąga czapeczkę więc się
Wróciłam

1 polubienie

U nas tez wieje ze glowe idzie urwac :smile::rofl:

U mnie też wieje bardzo i trochę padło , dzisiaj to z domu się nie ruszyłam nawet .

U mnie pod wieczór zrobił się taki wiatr , poczułam trochę jesień :smiling_face_with_tear: