Jaka Pogoda u Was?

U mnie się coś zanosi :heart_eyes::laughing: nawet nie wiecie jak się z tego cieszę :laughing::laughing:

U nas dzisiaj chlodno az 16 stopni :see_no_evil: i co chwile pada ale jutro ma juz byc niby 26 zobaczymy

Ooo to bardzo się u was ochłodziło :flushed: u mnie teraz to takie 20 stopni na zewnątrz a do południa to było 30
Jutro ma być 23 przez cały dzień i do południa padać

U nas była burz i deszcz i zrobiło się przyjemnie. Da się oddychać i można schodzić dom nieco

1 polubienie

U nas dziś z rana burza była, a później jak się rozpadało tak lało aż do 18 .00
Dużo chłodniej dziś jest już.

1 polubienie

Taaak, musi być jakiś balans. Zdaje sobie z tego sprawę, bo mój wujek ma gospodarkę, więc wiem, jak na taką suszę narzeka

U nas bez burzy i opadów na razie, ale super wiaterek Zaczął od popołudnia powiewać także przyjemny spacerek i wietrzenie mieszkania żeby się wychodziło wreszcie skutecznie można zrobić :smiley:

U mnie tez dzis chlodno, nawet na deszcz się załapałam.

U nas wczoraj caly dzień lało dzisiaj ma byc 26 stopni wiec spoko bez upalow :speak_no_evil:

U nas właśnie tak samo, 26 stopni i piękne słońce. Dziś pogoda idealna na spacer

Uu nas 23 stopnie ciepło i przyjemnie :blush: tak jak lubię :cherry_blossom::cherry_blossom:

U nas spadło do 19 stopni i siąpi jest tak dziwnie

U nas rowniez dzisiaj przyjemnie 26 stopni i wiatetek idzir wytrzymac na spacerze pomimi slonca :slight_smile:

2 polubienia

Taaak, dziś już tą pogodą taka mega przyjemna się zrobiła :grin::grin::star_struck:

Mogło być już tak zostać do końca wakacji :heart_eyes::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

U nas dzisiaj gorąco a jutro ma być mega wietrznie i deszczowo i 5 dni chłodniej po 22 stopnie a I już pokazuje że za tydzień Czwartsk wracają upały :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: mam nadzieję, że mój wiatrak dotrze

Słyszałam że te upały co wrócą mają być jeszcze bardziej gorące niż teraz :smiling_face_with_tear::sob:

U mas nibu dzisiaj chlodniej a i tak goraco :grin: jakieś cięzkie to powietrze, dostałam alert o burzach :confused:

Oj burzę po takim upale nie brzmią zbyt ciekawie :face_with_peeking_eye: nas ominęła wczorajsza lekko pogrzmiało ale się ochłodziło cudownie :face_holding_back_tears:

Ja się tak bałam że będą burza Lublin ominęło ale w mieście oddalonym 60 km to była taka nawałnica, że ludzie bez prądu byli a grad był taki że do połowy łydki się brodziło