Jaka Pogoda u Was?

Jaka to różnica temp , wczoraj 30 a dziś 20 i jeszcze na spacerze jesteśmy takie fajne chłodne powietrze

1 polubienie

U nas to tak burzowo się zrobilo

Oo to u Was spora różnica :smiley: u nas prawie 23 a nadal 28 stopni się utrzymuje ale już wiaterek powiewa i jest wreszcie czym oddychać :smiley:

U nas też już chłodno na dworze ale w domu dalej gorąco , cieplej na na dworze

Ja wieczorem wyszlam na spacer bo było chlodniej niz w domu i zaczęło wiać więc przyjemnie

U mnie w nocy padło , aktualnie jest mocno pochmurnie ale jest fajne powietrze . Okna pootwierane żeby wpadło trochę powietrza świeżego bo w mieszkaniu 27 stopni .

U nas wlasnie pada :wink:

Zazdroszczę wam deszczu :frowning: u mnie się dziś nie zanosi :confused:

Ale dalej jest strasznie duszno ;(

U nas się ochłodziło. W nocy było bardzo przyjemnie :smiling_face: Dzięki temu mamy pięknie spał. Poszedł spać przed 22 i spał do 5, potem zjadł o spał do 7:30

No to super mieliście noc :heart_eyes::heart_eyes:

Aż przyjemny taki deszczyk po takim upale :face_with_hand_over_mouth: u mnie cała noc padało i teraz jest 19 stopni , az miło :rofl::see_no_evil: a jutro ma być 27 znowu :see_no_evil:

Ja czekam na te ochłodzenie nie da się wytrzymać

Dzisiaj mega przyjemna pogoda deszczyk był zbawienny

U nas w dalszym ciągu duchota, ale już bez słońca dziś to i tak chłodniej, niebo całe zachmurzone, pewnie jest szansa, że jakiś deszcz się z tego wykręci :wink:

U mnie jedynie 30 stopni :face_holding_back_tears: czekam na deszcz i chłodniejsze dni jak na zbawienie normalnie :laughing::cry:

To zrozumiałe, bo w końcoweczce ciąży to takie upały to już są totalnie nieziemsko uciążliwe :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::pleading_face:

1 polubienie

U nas zmiana całkowita. Wcześniej upały, dziś cały dzień deszcz i chłód… szkoda, podobało mi się lato, bo w końcu można było pojechać nad wodę, posiedzieć na dworze pół dnia

Ale deszcz też się przyda bo straszna susza była i dużo pożarów

2 polubienia

U mnie pada caly dzien ale w domu dalej duszno