Jaka Pogoda u Was?

My też w domu siedzimy bo się nie da na dworze. Nawet w cieniu nie idzie siedzieć bo się boimy przegrzania.

Taaak ! I powiem ci że totalnie ratuje

1 polubienie

U nas to nawet nie było z czego zrobić przeciągu, powietrze dosłownie stało takie ciężkie i gorące :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:
A od rana też właśnie od razu okna pozamykane, a i tak nagrzewa się w dalszym ciągu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Liczę że od jutra już ta jakość powietrza będzie inna :sob:

Jutro już powinno być ciut lepiej :blush:

Potwierdzam :wink: byłam i podziwiałam tam łódki, jadłam lody i spacerowaliśmy az w końcu wypożyczyliśmy łódkę i popłynęliśmy na jeziora :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

O super patent

U mnie jutro 30 a teraz zaczyna grzmiec

1 polubienie

U nas jutro ma być 31 ale to już i tak suuper bo dziś było 38 prawie i nie dało się z domu wyjść. :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Oo tak , te łódki to coś pięknego :blush: @Karolinnna ja wcale nie otwieram okien w dzień , tylko w nocy i rano zamykam :speak_no_evil: u nas jeszcze jutro ma być ciepło a potem lekkie ochłodzenie , ciekawe kiedy będziemy narzekać na chłód i deszcze :grimacing::see_no_evil: @ewelkar899_wp.pl i co była burza ?

Była byla ale zero deszczu ;(

Też tak robię :confused: noc była znośna :innocent::innocent: leciuteńko wiaterek był . Była gdzieś u was burza tej nocy ???

U mnie była na dolnymslasku ale deszczu zero ;(

1 polubienie

Dziś wkoncu można odetchnąć

U mnie dziś tylko 30 stopni ! :laughing::laughing::laughing:

Ale nic nie narobiła ? U nas nadal 30 stopni :hot_face:

Na szczescie nic :wink:

To u nas wczoraj była burza i popadało i na noc się nieco ochłodziło i się dało spać

To zazdroszczę takiej pogody :smiling_face_with_tear:

U mnie w nocy też było chłodniej ale o 6 już znowu było gorąco