Jaka Pogoda u Was?

Dzisiaj niedziela handlowa, to można znowu się schłodzić :stuck_out_tongue_winking_eye::see_no_evil: @Wikii a ogólnie te termy są spoko? Bo nie byłam a mieliśmy w planie tam pojechać kiedyś

Jak bylam sama w sensie bez dzieci to fajnie… jak pojrchalismy z dzircmi to tez fajnie ale wiadomo oczy dookola glowy bo inni nie patrza czy dziecko stoi czy nie ida nie patrza… w takir upaly jak teraz to nie jestes w stanie wrjsc bo kolejka… na tik toku widzialam 2 dni temy film jak stala kolejka ponad 1 km w sloncu :see_no_evil:

Dziś mega urlop. Nawet w cieniu nie da się wysiedzieć. Chcielibyście odpalić basen ale się wstrzymaliśmy

U nas też nie da się wytrzymać na dworze, jest jakaś tragedia , z dziećmi siedzimy w domu pozamykani…i też lepiej nie jest za bardzo , nie ma czym oddychać…

My wyjechaliśmy do teściowej i w domu mam przyjemnie i też siedzimy pozamykani. Chcemy zrobić grilla ale czekamy na 18 bo się nie da w cieniu nawet wysiedzieć

Wyszłam na chwilę na zewnątrz bo mówią że fajny wiaterek a ja żadnego wiaterku nie czuję :sob: leżę pod wiatrakiem :laughing: nie chce zrobić z brzucha piekarnika dla malucha :laughing:

Jeju dziś to jest patelnia poprostu

I o tej porze dalej skwar na dworze :hot_face:

To u mnie już się da czymś oddychać :laughing:

Ja cały dzień w domu siedzę i chłodzimy się wiatrakiem . A właśnie wyszłam na balkon po pranie to normalnie aż mnie powietrze dusiło .

1 polubienie

Zastana mnie jest tu ktoś z Mazur, tam zaczynam szukać fajnych polecajek na Mazurach co robić z dziećmi

I dalej u nas 28 stopni :hot_face::hot_face::hot_face: @Anetteso_gmail.com w Mikołajkach jest piękna promenada

1 polubienie

Dramat A podobno jutro z temperaturą ma być podobnie

Dziś na szczęście cały dzień chodziliśmy się u teściów, bo to szczęście że mają klimę :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley::sweat_smile:

U mnie 23:50 a na dworze termometr wskazuje jesczcze 32.8 stopni :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: :hot_face: maskara :face_with_peeking_eye:

Masakra :hot_face: porażka z tą pogodą. @Anetteso_gmail.com zazdroszczę :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth:

Ja sobie na noc zrobiłam przeciąg w sypialni salonie i „magazynie „ pootwierałam okna do tego wiatrak i to powietrze było już inne tak sie spać dało , natomiast teraz trzeba było zamknąć bo juz słońce napiera od rana :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

U mnie odrana wieje jak na burze :sweat_smile::speak_no_evil:

1 polubienie

U nas wczoraj 42 stopnie a wieczotem burze :see_no_evil: dzidiaj od rana znowu upal :see_no_evil: juz jest 30 stopni a ma byc 36

1 polubienie

My się chłodzimy pod wiatrakiem z sufitu na parterze :joy::laughing:

2 polubienia

Widze ze moj patent z recznikiem :grin:

1 polubienie