Jaka Pogoda u Was?

U mnie byla burza nad ranem i padalo więc dzis przyjemne powietrze w ciągu dnia

Ja to bym chciala zeby troszke popadalo , bo znowu susza w ogrodzie a to podlewanie z sieci to tak na chwile dziala mam wrazenie

1 polubienie

Ja też tak mam że niby 20 stopni i szaro a jak wychodzę to jest mi gorąca i tylko ja źle krótkim rękawku idę a ludzie nawet w kurtkach….Ale ja tak mam przy KP. Przed ciążą byłam zmarzluch a teraz wiecznie mi gorąco

Taaak, to prawda że jednak to nawodnienie z deszczu wydaje się dużo lepsze, jak tak popada, a jak się po prostu podleje to jakoś inaczej wnika w tę glebę i widać różnicę, że nie jest to takie efektywne :wink: a się człowiek narobi :sweat_smile:

To zależy ile popada. Ona teściowa ostatnio mówiła że niby padało (ja sądziłam że dużo) a ziemia w ogródku głębiej była sucha na wiór

A no widzisz

U nas zapowiada się dziś mega duży upał :face_with_peeking_eye: już jest bardzo gorąco.

Jeju jak się ciepło robi :no_mouth: ciężka noc bo wszytko pozamykane i bez wiatraka , mąż się śmieje że rano jak wstał był tak nagrzany jakby z piekarnika wyszedł

U mnie też ma być 27 stopni i burza podobno :woman_facepalming:

A no tak bo jeśli chodzi o grubsze warstwy to potrzeba by było baaaardzo sporo tych opadów :smiley:

U mnie w koncu popadalo :smiling_face_with_three_hearts: co prawda wczoraj popodlewalam ogrod , ale cieszę sie , ze zwilzy calosc jeszvze raz . Ale zeby nie bylo za kolorowo to tez jest mega duszno

U nas jest tak gorąco :no_mouth: oby coś popadało bo się wytrzymać nie da :smiling_face_with_tear:

U nas mega ukrop. Ja od 10 siedzę klimie bo się normalnie nie dało

U nas upał czekamy na burze z deszczem bo był alert ale póki co cisza

U nas przeszła duża burza w nocy i lało aż dudniło :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ja w tej burzy wracałam akurat do domu… nigdy się tak nie bałam jadąc autem, jak wczoraj.
W nocy też coś grzmialo, ale obyło się na szczęście bez jakichś tragedii w okolicy

U nas strasznie się rozpadało i taka mocna burza przeszła , przynajmniej w nocy będzie się lepiej spało

U nas się zachmurzyło. Potężniało i przeszło bokiem. Ale jest wiaterek i się fajnie zrobiło.

W nocy była burza , w dzień padało teraz już jakoś lepiej

U nas w końcu popadało ale niewiele. Teraz się ochłodziło i jest mega przyjemnie