Jaka Pogoda u Was?

U nas wczoraj burzowo dziś deszczowo , jagody będą rosły :smiling_face:

A chodzisz na jagody? Ja się boję kleszczy i dlatego bym nawet nie poszła

Też się boję kleszczy i nie chodzę , ale dla nas jedna z pracownic męża dużo jagód nazbiera i mamy na całą zimę

1 polubienie

Ooo ale macie fajnie ! Takie jagódki zjeść zimą to super sprawa

Ja czekam aż ktoś pójdzie na grzyby i nazbiera mi Kurek :heart_eyes::heart_eyes::face_with_peeking_eye:

Ooooo mniam też bym zjadła

Ooo mniam, taki sos kurkowy by się zjadło :smiley:

1 polubienie

Oo taaak :face_holding_back_tears: jedyne leśne grzyby które zjem :joy:

1 polubienie

Ja nie zjem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: nie ufam nikomu w temacie grzybow :rofl:

To ja z kolei za grzybami to nie przepadam

1 polubienie

Ja tylko kurtki i pieczarki :joy: kiedyś tata przyniósł kanie zna się na grzybach więc wiedziałam że są dobre , zrobiłam jak kotleciki zjadłam a później miałam jakąś schize że się nimi zatrułam :joy::joy::joy:

U nas się rozlało :umbrella: i jest mega wilgotno ale jest ciepło :smile:

U nas tak samo deszczowo , zimno i cały dzień tak chyba będzie padać , mam nadzieję że będzie trochę przerwy żeby wyjść z dziećmi na spacer.

Nawet kurkom ? :smiley: w sumie są podobne do nich grzyby :smiley: @Karolinnna uwielbiam kanie :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie

To u nas mrzy cały czas i jest mega wilgotno ….

U nas narazie niepada :wink:

i
Dziś swiatowy dzień jazdy nago na rowerze :joy::joy:

4 polubienia

Hahah szkoda ze pogoda nie odopowiednia do swieta :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

U nas miało padać, ale jest gorąco :slight_smile: @Karolinnna o kurczę nie słyszałam jeszcze o takim święcie :see_no_evil:

1 polubienie

No to nasz sasiad taki dzien obchodzi zawsze w soboty :sweat_smile::sweat_smile: chyba przegrywa zaklady z kolegami i tak jezdzi :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia