Jaka Pogoda u Was?

U mnie jest wszystko ok.
A co do pogody u nas dzisiaj jest pięknie , aż parno , pogoda się udała na weekend

U nas dziś było Ok i pojechaliśmy na wycieczkę

U nas dziś miało padać to było całkiem przyjemnie i nawet słonecznie :star_struck:
Gdzie wybraliście się na wycieczkę? :star_struck:

Ciekawe jak jutro… bo ostrzegają u nas przed burzami

1 polubienie

U nas dzisiaj 21 stopni ale pochmurno zobaczymy

U nas jest słoneczko ale są też chmurki. Narazie jest chłodno :face_with_peeking_eye: Pobudka o 6:10z w nocy płacz bo chyba zęby ida. Mały zasnął dopiero po pedicitamolu

1 polubienie

Oj znam to u nas wyrzynają się u góry ząbki, straszna maruda , wszystko gryzie, w nocy przebudza się pomarudzi i śpi dalej😐

U nas dziś słoneczko wyszło chyba zapowiada się piękna pogoda🥰

Dziś niedziela się pięknie zapowiada :face_holding_back_tears: może namówię męża na tą randkę jeszcze we dwoje jak ma wolną niedzielę :face_holding_back_tears:

To mój wpadł w taki płacz że nie szło go wyciszyć. I co mi się udało to znów wpadał w placz. A oczka miał zamknięte tak jakby spał

U nas ma cały tydzień padać :frowning:

U mnie też ! Kurde a miało byc już lato :sob::sob::sob:

U nas dzisiaj z rana sloneczko i 25 stopni :slight_smile: bylismy w troche pobawic sie w piasku…
Po godzinie przyszla sucha burza :see_no_evil: po grzmialo i po burzy… nadal cieplo i parno ale niby ma po 16 znowu byc burza

2 polubienia

I jaka ładna pogoda! U nas też była sucha burza a potem spadł deszcz i teraz znowu parno jest ale już bez słońca

U nas słonecznie ale strasznie wieje , niestety nie da się dziecjom założyć krotkich spodenek bo wiatr jest dość zimny.

1 polubienie

Dziwna ta pogoda ;( raz slonce raz deszcz juz czlowiek nie wie jak sie ubrac :see_no_evil:

U nas jest cudnie :star_struck: tak rześko i słonecznie

U nas akurat sie zachmurzylo i gdzies musialo padac bo chlodne powietrze sie zrobilo

Dokładnie, trzeba być przygotowanym na każdą porę :speak_no_evil::see_no_evil:

Było ładnie , pojechaliśmy na rowery i tu nagle burza i deszcz

1 polubienie

Lubię te powietrze zaraz po deszczu , tak świeżo jest :four_leaf_clover: