Jaka Pogoda u Was?

U nas już na wieczór wiało , czuć że pogoda się zmienia ale oby nie padało jutro

U nas od rana pada ;(

U mnie też leje :confused: cały ten tydzień ma być taka brzydka pogoda :frowning:

U mnie się w końcu rozpogadza :heart_eyes::heart_eyes:

U mnie pojawiło się słoneczko :star_struck:

Jej mi te kubeczki tak się podobają :star_struck::heart_eyes: mam nadzieję że kiedyś będą do testów :star_struck::star_struck:

U nas dziś od rana leje , i tak ponuro dość chłodno :slightly_frowning_face: z dzie dziś na spacer nie wyjdę raczej .

U nas tez pada :frowning: zaczelo jakos o 1 w nocy i caly czas pada… patrzylam na pogode to jutro ma byc ok a potem do srody deszcze… od czwartku po 20 - 22 stopnie a od 18 czerwca upaly :see_no_evil:

1 polubienie

U nas tez pada od rana ;( dopiero od poniedziałku ma byc po 25 stopni :slight_smile:

Rano piękna pogoda , od razu pranie zrobiłam ale teraz już taki wiatr i na deszcz się zbiera :smiling_face_with_tear: co to będzie za lato w tym roku :pleading_face:

U nas przelało ale znów jest spoko tylko nieco chłodniej

U nas do 14 było pięknie i słoneczko świeciło a teraz pada , ale przyjemne powietrze jest

U mnie też dzisiaj cały dzień brzydka pogoda plus padało .

U nas tragedia cały dzień deszcz : dobrze że gości mieliśmy bo dzieci by się wynudziły

1 polubienie

Takie zaskoczenie pod koniec dnia :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

U nas piękne słoneczko

Czy u was też tak forum “zamula”? Odpowiedź długo się zapisuje i przeskakiwanie z wątku do wątku długo się ładuje?

1 polubienie

Oj nie , mi wszystkie śmiga :flushed:

1 polubienie

Mialam tak wczoraj a dzisiaj ok

1 polubienie

U mnie dziś narazie ładnie się zapowiada, zobaczymy jak będzie reszta dnia liczę na ciepełko :smile: mamy plany pojeździć po rodzinnych festynach z dziećmi :smile:

1 polubienie

U mnie forum działa sprawnie i nie zamula

1 polubienie