Jaka Pogoda u Was?

U nas od rana słoneczko :grin::grin:

U nas pochmurno ale zaczęło się przejaśniać i wygląda że nie będzie padać jak narazie

A u mnie wlatuje kawka na balkonie :slight_smile:

4 polubienia

Ooooo kubeczek lovi? Dobrze widze. Ależ masz piękną pogodę

Tak kubeczek z Lovi :heart: jeden z moich ulubionych :slight_smile:

1 polubienie

Też go lubię :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Fajnie jakby byly kubki termiczne na spacery dla mam :grin:

1 polubienie

Mialam kiedys ale turkusowy :slight_smile:

1 polubienie

Jaka piękna pogoda :sob: a skąd taki piękny kubeczek

1 polubienie

Nie wiedziałam że lovi ma takie kubeczki

Są jeszcze niebieskie :smiling_face:u nas też taka piękna pogoda :smiling_face_with_three_hearts:

W zeszlym roku do testow dostalismy :slight_smile:

Jak miło że coś dla mamy było :heart_eyes:

U nas się rozpadało ale znów teraz się wypogodziło. Mega ciepło jest i tak parno

U nas caly dzien upal a miało padac :speak_no_evil: bylam z corka na mszy i sypaniu kwiatkow , przeszlam tyle ze nie czuje nog :see_no_evil::rofl:

U nas cały dzień gorąco . Też miało padać ale pogoda się udała :smiley: podobno jutro ma chmur chłodniej i ma padać , oby też się nie sprawdziło :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

U nas sloneczko bylo do 14 potem zachmurzylo sie zaczrlo wiac i tak do teraz jest

1 polubienie

U nas na początku procesji padało i myślałam że wrócę wcześniej ale udało się dotrwać do końca i nawet słoneczko wyszło

U nas finalnie nie padało i było nawet przyjemnie więc ciekawe jak reszta weekemdu

U nas codziennie zapowiadają deszcze i nic cisza , jutro to nawet mówią że ma lać . No sama ciekawa jestem :pray::face_holding_back_tears: