Jaka Pogoda u Was?

U nas cały dzień gorąco , teraz jest jeszcze 24 stopnie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja byłam mega zmarzluch tak jak @Anetteso_gmail.com a teraz odkąd KP to jest
Mi ciągle gorąco …. Nie wiem co się porobiło

2 polubienia

Zazdroszczę u nas pada i pada nawet dostalam ostrzezenie o burzy i gradzie :rofl::speak_no_evil:

2 polubienia

Jutro pewnie do mnie do dotrze , bo już widzę pogodę :relieved: muszę się nacieszyć

A u nas ciemne chmury , granatowe pół wieczora i zero deszczu . Chyba przeszło bokiem

Tak dokładnie te najmłodsze to nasze wspólne :grinning: także ogólnie mozna powiedzieć że mamy 4 dzieci :smile:

U nas też dziś cały dzień lało, i dość chłodno.

A ja to bym chciała aby popadało :smiling_face: chociaż może nie na długi weekend ale ta susza już mnie męczy

U nas co jakiś czas pada i nie narzekamy na suszę . W sumie fajnie bo wszystko ładnie rośnie

U nas ciepło ale bardzo pochmurnie :frowning:

U nas dziś po południu koło wieczora dość mocno popadało :wink: a od wczoraj tak parno było że się zbierało na ten deszcz aż wreszcie się pojawił :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale zaraz zawsze takie odświeżenie w powietrzu się robi :star_struck:

A u mnie cały dzień słoneczko i gorąco . Teraz jeszcze jest ciepło , 18 stopni

U nas od rana sloneczko ma byc 25 stopni a dzisiaj idziemy na boze cialo sypac kwiatki :see_no_evil:

Dziś pogoda mało atrakcyjna :sob:

1 polubienie

U nas od rana sloneczko :wink:

Tylko pozazdrościć :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

U nas tez sloneczko od rana :slight_smile:

U mnie podobnie , pochmurno i wygląda jakby miało padać . Z jakiej części Polski jesteś ?

Małopolska., Koło Krakowa

U nas z rana deszcz pochmurnie , ale teraz coś się wypogadza :slight_smile: