Jaka Pogoda u Was?

Ten starszy chlopiec jest synem męża z poprzedniego związku , a najstarsza córka jest z mojego poprzedniego związku , czyli ogólnie to tak mam 3 dzieci moich :blush::blush:
@Karolinnna @Mama.urwisa o tak nigdy się nie nudzimy :rofl:

U nas dziś też cudna pogoda słoneczko , cieplutko​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: poprostu tylko spacerować z bobasami , tylko podobno jutro ma się popsuć…

2 polubienia

I kolejne piękne zdjęcie 🩵 super wyszło w tych bankach

Śliczny chłopczyk :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Jakie cudne zdjęcia :heart_eyes::heart_eyes:

@Wikii ale fajniutki chłopczyk :heart:

Widzę że bombowa zabawa

Widać , że bardzo zadowolony :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

No coś ta wiosna i lato nie mogą się ustabilizować. Zima była mroźna o sądziłam że będzie wiosna i lato piękne a tu już czerwiec i ciągle jakoś tak zimno i brzydko. Chodź nie narzekam bo ja tam wolę jak jest nieco chłodniej. Przy dziecku jest lepiej.

@Wikii ale cudnie. Twój synek ma tą samą koszulkę co mój :blush: W pepco kupiłaś?

@Mama03 aaaa i wszystko jasne. Bo usłała o 3, a zdjęcia wrzucałaś 4. Czyli te dwa najmłodsze maluchy to są ze tak powiem wasze w sensie twoje i męża
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Cudnie. Ja jak byłam młodsza to zawsze chciałam gromadek ale jakoś tak się poukładało że mam jedno ale i tak jestem mega szczęśliwa.

2 polubienia

Ja właśnie lubię też taką temp jak byłam w ciąży czy teraz z małą , nie męczymy się upałami

Jak u was u nas leje :see_no_evil::face_with_peeking_eye:

U nas ciepło , i słoneczko mocno świeci :cherry_blossom:

1 polubienie

U nas bardzo cieplutko :heart_eyes:

1 polubienie

U nas tez bylo cieplo do 11 a poznien zaczelo padac ;(

1 polubienie

U nas słoneczko i pięknie się zrobiło. Myślę nad spacerkiem ale zobaczymy

Jacie u nas było tak gorąco przed południem , że pierwszy raz w ciąży mam spuchnięte nogi a teraz zaczęło padać i burza się zbliża :persevere: ale byłam w szoku że nogi mi spuchły :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

U nas po południu było mega parno. Jak przed burzą. Normalnie powietrze stało.

1 polubienie

Tak w pepco :slight_smile:

1 polubienie

U nas to samo :see_no_evil: gdzies popadalo chlodno sie zrobilo tak przyjemnie

A mi jednak brakuje tak prawilnie ubrać się w jakoś cieniutką sukienkę. Ja to jestem okropny zmarźluch

W ciąży to jakiś inny wymiar ciepła , najchętniej spałabym z otwartym oknem i włączonym wiatrakiem , ale jest mąż :sob::joy: