Jaka Pogoda u Was?

Biorę udział w konkursie na wygranie chusty :face_holding_back_tears: czy mogłabym was prosić o zagłosowanie na to zdjęcie :innocent: codziennie przez miesiąc można oddawać głosy :innocent: byłabym bardzo wdzięczna

O które miejsce walczysz?

Za drugim razem , musiałam odświeżyć strone

1 polubienie

U nas się mocno chmurze ale cieszę się że nie padało bo starsza wzięła do przedszkola bańki, jedne takie pięć w jednym co było w Pepco i dają dużo wam nie, drugie wygrała na festynie i dają prawie taki sam efekt jak te na sznurku i patkach. Więc pomyślałam że do przedszkola na dzień dziecka to będzie idealny pomysł wychowawczyni się zgodziła.

O wow ale mega !!!

Oczywiście będziemy klikać !

1 polubienie

Oczywiście , głosujemy :slight_smile:

Przypominam :face_holding_back_tears: i bardzo dziękuję za głosy :two_hearts::two_hearts:

1 polubienie

U nas dzisiaj już 18 stopni, zapowiada się piękny dzień :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

U nas 26 stopni i slonecznie :slight_smile: o 16 leciny na piknik rodzinny alr za to jutro juz ma padac do piatku :see_no_evil:

U nas wyszło słoneczko o ciepło, 25 stopni prawie

U nas jest 23 stopnie i słoneczko a od jutra też wlansie pokazuje , że ma padać i nie ma widać końca… i nawet burze widzę :see_no_evil: ale ma być po 22/24 stopnie

W ogóle jak zobaczyłam to generalnie deszcze i burze i taka średnia pogoda do połowy lipca :face_with_peeking_eye::nauseated_face:

No ale w sumie ta pogoda to się mało kiedy sprawdza na przód tyle dni , oby i to się nie sprawdziło i jednak było ciepło :speak_no_evil: chociaż deszcz by się też przydał

No mam taką nadzieję ale nie wygląda to dobrze

A ostatnio w wiadomościach mówili , że nadchodzi upał i będzie mega gorąco i sucho . Więc no ciekawe :speak_no_evil:

Pięknie ma być i na to liczę w ten długi weekend

Czyli widzę że zaczyna być powtórka z zeszłego roku i kapryśne lato a szkoda.

Ja jestem ciekawa tego długiego weekendu mąż na urlop więc może się gdzieś ruszymy. W weekend ma być cyrk u nas, ale jakoś nie jestem do końca przekonana

Dziś taka piękna pogoda :heart_eyes: taka idealna nie za gorąco ale też nie zimno także można było ubrać ogrodniczki :heart_eyes: a cały tydzień pokazywało deszczowo :heart_eyes:

1 polubienie

Piknik sie udal :slight_smile: pogoda dopisala :slight_smile:

6 polubień