Jaka Pogoda u Was?

U nas to samo jestem załamana , liczę że jutro się wypogodzi bo chcieliśmy jakoś obejść dzień dziecka

I jak udała się sesja ? U nas dzisiaj ciepło , wyglądało jakby miało padać ale się wypogodziło

I jak sesja? Akurat w Lbn dzisiaj nie padało i dopiero zaczęło po 22. Więc dzień spędziliśmy zgodnie z planem

U nas nie pada i jest przyjemnie na dworze

U nas też przyjemna pogoda, da się oddychać

U nas tez nie pada. Jest 16 stopni wiatr. Niby jest cieplo ale mi jakos chlodno :frowning:

U nas niby nie pada ale były dwa momenty że naszła ciemna chmura i kilka kropelek spadło

@Anetteso_gmail.com @magdallenka08971 sesja cudownie się udała cudne zdjęcia już mamy wszytkie :heart::heart::heart: pogoda piękna

6 polubień

Jaka fajna rodzinka. Super, że sesja udana :heart::heart::heart:

1 polubienie

O kurczę, ja myślałam że masz trójeczkę a ty masz czwóreczkę pociech. Ale super :smiling_face_with_three_hearts: Cudnie

1 polubienie

Jaka piękna rodzinka :heart_eyes: to dobrze że pogoda dopisała i pamiątka jest :heart_eyes:

Kilka kropel spadło i nadal tak strasznie sucho

Jaka piękna rodzinka :heart:

U nas dzisiaj dosyć padało i zaraz inne powietrze , zaraz lepiej się oddycha

U nas dziś już też trochę więcej , niby tydzień deszczowy ma być te pyłki bynajmniej zmyje

Jak pada to cały czas , a jak przestanie to znowu będzie sucho i gorąco

No :see_no_evil: rano w radiu mowili ze do polowy czereca ma byc wlasnie w kratke a druga polkwa czerwca lipiec i sierpien to upalne lato i susze :see_no_evil:

No ciekawe jak to się sprawdzi :speak_no_evil:

Ja tak nie lubię patrzeć długoterminowo , to się co chwilę zmienia

To racja , mało kiedy się sprawdza :smiley: nawet teraz jak patrzę jaka pogoda ma być na weekend to wiem , że to się nie sprawdzi :see_no_evil: