Bo te pierwsze dni są ciężkie będzie lepiej
Też się cieszę że jest trochę chłodniej bo jeszcze mebli na taras nie zamówiliśmy i tak trochę mi szkoda jak jest słoneczko a ja nie mam gdzie na dworze usiąść.
@Michaska trzymam kciuki żeby jutro było lepiej
aż się boję jak mój synek będzie szedł do żłobka, chociaż teraz póki co cieszy się jak jest w nowym miejscu i z nowymi osobami
I mogloby troszke popadac ![]()
bo dzisiaj podlewalam ogrod deszczowka z mauzera i juz malo zostalo ![]()
A wiesz skad bedziecie zamawiac ? Macie juz cos na oku ?
No właśnie nie możemy znaleźć. Chcemy narożnik ze stolikiem kawowym i duży stół z krzesłami.
Narożnik chcemy minimum 2,5mx2,5 a stół 200-300 cm. Ciężko znaleźć coś z jasnymi poduszkami i w rozsądnej cenie i jeszcze żeby stół pasował do narożnika ![]()
Byliśmy dziś w Obi i ten narożnik co nam się spodobał kosztował 20tys
nawet nie wiedziałam że mają w Obi takie drogie meble ogrodowe ![]()
A masz do polecenia jakiś sklep z meblami ogrodowymi w rozsądnej cenie ?
Juz mam dość tego szukania ![]()
Ooo a u nas się nie dało posiedzieć , mocno wieje od dwóch dni ![]()
U nas już wczoraj wieczorem zaczęło wiać, a dziś to z dziećmi siedziałam w domu rozchorowałam się z mężem i mi zimno było aby na taras wyszłam ![]()
U nas tez wialo przez 2 dni ale wczorajszy wiatr byl juz slabszy ![]()
U nas piękna pogoda
słońce świeci i niebieskie niebo
Ogólnie powiem ci tylko że mam wrażenie że przestrzeni pięciu lat to cena mebli ogrodowych wzrosła półtora krotnie.
I tak z jednej strony fajnie mieć takie meble wypasione i tak dalej. A z drugiej strony u nas pogoda jest tak niestabilna i niepewna że szkoda wydawać tyle kasy. Jakby nie patrzeć to nie jest Hiszpania to nie są Włochy
W Jysk są często wyprzedaże i te meble nie najgorsze
No właśnie mieliśmy kiedyś z jysk ale ratanowe i nie przetrwały roku
więc patrzymy już tylko na aluminiowe ale te z reguły są na 2 m a my chcielibyśmy jednak coś większego bo taras mamy bardzo duży (pergola 6x4) ale sam taras jest o wiele większy
U nas też po roku się zniszczyły ![]()
Weekend ale podobno ma padać ![]()
No właśnie jestem bardzo rozczarowana jest z tego co widzę to później cały długi weekend czerwcowy będzie nijaki
Najgorzej jak są dużo na słońcu , u nas też się szybko zniszczyły .
Noo a u nas u nie da się za bardzo ich schować. @Mom_of_3 deszcz się też przyda, u nas już długo nie padało
Ciekawe jak dziś bedzie bo miało padać ale na ten moment odpukać nie pada ale nie ma słoneczka
U nas miało być tak ładnie w weekend, ale pogoda się zepsuła i też ma jutro padać … oby nie ![]()
My dziś na sesję mamy jechać mam nadzieję że nie będzie padać bo będzie trzeba odwołać
a szkoda
U nas dziś wietrznie jest dość ale przeplata się z zachmurzeniem .
Dziwna pogoda była u nas
tu tak strasznie padało a za chwilę słońce wyszło i tak w koło ![]()
@Mama03 i jak sesja ? Udała się ?