Jaka Pogoda u Was?

Bo te pierwsze dni są ciężkie będzie lepiej

Też się cieszę że jest trochę chłodniej bo jeszcze mebli na taras nie zamówiliśmy i tak trochę mi szkoda jak jest słoneczko a ja nie mam gdzie na dworze usiąść.

@Michaska trzymam kciuki żeby jutro było lepiej :wink: aż się boję jak mój synek będzie szedł do żłobka, chociaż teraz póki co cieszy się jak jest w nowym miejscu i z nowymi osobami

I mogloby troszke popadac :see_no_evil::rofl: bo dzisiaj podlewalam ogrod deszczowka z mauzera i juz malo zostalo :sweat_smile:
A wiesz skad bedziecie zamawiac ? Macie juz cos na oku ?

No właśnie nie możemy znaleźć. Chcemy narożnik ze stolikiem kawowym i duży stół z krzesłami.
Narożnik chcemy minimum 2,5mx2,5 a stół 200-300 cm. Ciężko znaleźć coś z jasnymi poduszkami i w rozsądnej cenie i jeszcze żeby stół pasował do narożnika :see_no_evil:
Byliśmy dziś w Obi i ten narożnik co nam się spodobał kosztował 20tys :see_no_evil: nawet nie wiedziałam że mają w Obi takie drogie meble ogrodowe :joy:
A masz do polecenia jakiś sklep z meblami ogrodowymi w rozsądnej cenie ?
Juz mam dość tego szukania :frowning:

Ooo a u nas się nie dało posiedzieć , mocno wieje od dwóch dni :pleading_face:

U nas już wczoraj wieczorem zaczęło wiać, a dziś to z dziećmi siedziałam w domu rozchorowałam się z mężem i mi zimno było aby na taras wyszłam :see_no_evil:

U nas tez wialo przez 2 dni ale wczorajszy wiatr byl juz slabszy :slight_smile:

U nas piękna pogoda :smiling_face_with_three_hearts: słońce świeci i niebieskie niebo

Ogólnie powiem ci tylko że mam wrażenie że przestrzeni pięciu lat to cena mebli ogrodowych wzrosła półtora krotnie.

I tak z jednej strony fajnie mieć takie meble wypasione i tak dalej. A z drugiej strony u nas pogoda jest tak niestabilna i niepewna że szkoda wydawać tyle kasy. Jakby nie patrzeć to nie jest Hiszpania to nie są Włochy

W Jysk są często wyprzedaże i te meble nie najgorsze

No właśnie mieliśmy kiedyś z jysk ale ratanowe i nie przetrwały roku :frowning: więc patrzymy już tylko na aluminiowe ale te z reguły są na 2 m a my chcielibyśmy jednak coś większego bo taras mamy bardzo duży (pergola 6x4) ale sam taras jest o wiele większy

U nas też po roku się zniszczyły :confused:

Weekend ale podobno ma padać :frowning:

No właśnie jestem bardzo rozczarowana jest z tego co widzę to później cały długi weekend czerwcowy będzie nijaki

Najgorzej jak są dużo na słońcu , u nas też się szybko zniszczyły .

Noo a u nas u nie da się za bardzo ich schować. @Mom_of_3 deszcz się też przyda, u nas już długo nie padało

Ciekawe jak dziś bedzie bo miało padać ale na ten moment odpukać nie pada ale nie ma słoneczka

U nas miało być tak ładnie w weekend, ale pogoda się zepsuła i też ma jutro padać … oby nie :frowning:

My dziś na sesję mamy jechać mam nadzieję że nie będzie padać bo będzie trzeba odwołać :slightly_frowning_face: a szkoda
U nas dziś wietrznie jest dość ale przeplata się z zachmurzeniem .

Dziwna pogoda była u nas :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: tu tak strasznie padało a za chwilę słońce wyszło i tak w koło :smiling_face_with_tear:
@Mama03 i jak sesja ? Udała się ?