Jaka Pogoda u Was?

Dziś piękna pogoda to aż żal nie skorzystać :face_holding_back_tears:

3 polubienia

Piesio również jest chętny na kawusię :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::blush:

U nas dzis baaardzo wietrznie , od rana do południa na polu, potem dziewczyny spały , obiad i znów na polu jesteśmy :blush::blush: ale strasznie wieje

1 polubienie

U nas dziś w przedszkolu zrobili przedstawienie z okazji dnia rodziny.

My mamy dzień rodziny 13.06 :heart_eyes: i się wybieramy ….
To pierwszy nasz w żłobku

2 polubienia

Oooo to napewno będzie piękny czas dla was :slight_smile:

My mamy 11.06 piknik rodzinny, też idziemy, bo to przecież pierwszy, to jak mogłoby nas tam nie być?!
Tak w ogóle jak twoje maleństwo w żłobku znosi choroby? Nasze co rusz coś nowego przynosi :upside_down_face::joy:

Powiem ci że ludzie którzy profesjonalnie zajmują się lepieniem figurek na tort no niektorzy mają talent że te figurki wcale nie są karykaturą a poprostu odwzorowaniem idealnym postaci z bajek .

@Karolinnna ja wczoraj taką kawę mrożoną robiłam sobie na wyjazd na zakupy , w samochodzie było tak gorąco , dziś temperatura niższa była.

2 polubienia

My mały dopiero pierwszy tydzień adaptacji więc jeszcze odpukać nie choruje ale wczoraj był drugi raz sam na 30 min i odebrałam go zanoszacego się od płaczu :smiling_face_with_tear: Teoja płakała na początku?

To jest naprawdę normalne. Pierwszy dzień to była fascynacja a druga już zaczyna obczajać o co chodzi i jest konsternacja

Tydzień adaptacji był bez płaczu, ale od razu po tym tygodniu siedziała półtorej w domu z rotawirusem, to po powrocie już bardzo płakała, ale tylko jak ją zostawiałam. Panie mówiły, że jak tylko wchodziła do sali, widziała dzieci, to zaraz się uspokajała.

Dziś synek wszedł ochoczo. Zobaczymy jak przy odbiorze

3 polubienia

U nas się trochę ochładza , i ma popadać ja jestem zadowolona bo mega sucho na dworze

U nas dzisiaj też strasznie wieje i jest przez to chłodno. Jak sprawdzam pogodę w tel to u nas ma być ciepło i ma padać więc ciekawe, deszcz się przyda bo wszędzie taka susza

Ulu mnie dziś piękne słoneczko i grzeje ale też jest wietrznie i nie za ciepło

U mnie to slonce raz jest raz jie ma :see_no_evil: wwyjdzie to przyjrmnie chociaz wieje a jak zajdzie to zimno :see_no_evil:
Ale kawaka nad jeziorem zaliczona :slight_smile:

4 polubienia

U mnie pogoda podobna w sloneczku cieplo ale jak zawieje to zimno :see_no_evil::rofl:

U mnie dzis chlodniej niz w ostatnich dniach, ale to moze i dobrze , taka chwilka resetu , bo zaraz znowu powraca ciepelko . Ja sie tak spalilam , ze teraz tez uzywam spf 50 i moja skora jest wdzieczna za te 2 dni ochodzenia :sweat_smile:

Oo tak dziś coś się pogoda popsuła , ale to dobrze że nie ma takich upałów , ciężko je znoszę :cry:

I jak powrót do domku?

No dziś też coś popłakał w żłobku. Jak przyszłam był na rękach u cioci i miał taką buźkę po płakaniu ale nie płakał. Ale jak mnie zobaczył to rączki wyciągnął i w bek :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_tear:

1 polubienie