Jaka Pogoda u Was?

No właśnie mam wątpliwości jak to będzie ale jak to się mówią pierwsze śliwki robaczywki

@Mama03 szczerze to teraz nie trzeba mieć talentu do robienia figurek ze względu na to że są tak super te nadruki i właśnie na torty nawet na allegro można kupić

Wszystko można kupić ale uważam że zrobienie własnej figurki to wypas jest :muscle:

1 polubienie

Dla mnie to kompletna czarna magia. Więc mam wrażenie że po prostu te wydruki zostały zrobione dla takich antytalentów jak ja

Nawwt nie wiecie ile sie nameczylam :sweat_smile:

Ja wiem…. Ja się namęczyłam przy swoim a nie był aż taki wypasany

Ale fajowe , chyba podjedziemy

1 polubienie

Ooo mega wygląda :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Te nadruki mi się nie podobają, nie dają tortu takiego wow jak bym chciała , ja każdy tort dzieciaków upamiętniam na zdjęciu zawsze, ale cudne figurki robią dziewczyny na instagramie “na torciku” i “smykanka” i od "smukanki " zazwyczaj kupuję :blush:

1 polubienie

No widzisz co kto lubi. Mi się bardzo podobają figurki jeżeli nie są “kopią” jakiejś postaci typu myszka Miki kici kocia i tym podobne. Bo jak ktoś robi króliczki, misie lewki to widziałam cudowne i wow.

Ale już jak próby są odwzorowania postaci czy broń Boże już piłkarza ostatnio gdzieś widziałam karykaturę Messiego No to właśnie wchodzi to jak dla mnie w nieładną karykaturę

No wszystko zależy na jakim etapie jest dziecko i co lubi bo te figurki powinny być dopasowane do malucha

U nas 30 stopni starsznie gorąco;)

U nas tez 30 ale watr straszny jest i nie jest tak cieplo :slight_smile:

Ooo wow 30 stopni to u nas nie było jeszcze

Dobrze ze jutro juz chlodniej ma byc…

U nas też dzisiaj było 30 stopni i wiatr , i dalej jest jakoś duszno

U nas mega gorąca i piękne skończę. Ale rano jak byliśmy na spacerku to było mega rześko

To u nas 26 zabrałam młodszą i starszą na stare miasto. Lublin jest miastem, które przeciwieństwie do innych miast trochę słabo organizuje cokolwiek w noc muzeów. Dlatego że my właśnie pierwszy weekend czerwca mamy noc kultury. I to jest bomba. A w tym roku tematem przewodnim są kwiaty i już wiele knajp zaczęło właśnie mieć instalację kwiatowe na swoich bramach

Teraz w końcu chłodne powietrze i da się oddychać

U nas cudnie od rana. Słoneczko ale i wiaterek więc nie ma duchoty.

U nas to samo 20 stopni sloneczko ale straszny wiatr jest :see_no_evil: