Jaka Pogoda u Was?

U nas cudna pogoda. Bardzo ciepło i pełne słońce.

@Wikii duzo zdrówka dla Felka i żeby dalej tak się uśmiechał i rósł jak na drożdżach

Ja w końcu muszę zająć się tym basenem bo tylko wakacje przeminął :face_with_peeking_eye:

Narazie taki maly dla dzieci o srednicy 150cm… ten duuuuzy bedziemy za miesiac rozkladac :slight_smile:

Basen zaliczony :blue_heart:

No i torcik :slight_smile: Oczywiscie z Kici Kocia :see_no_evil:

5 polubień

A duży czyli jaki? Ja właśnie rozglądam się za basenem dla nas i totalnie nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie ok. Według męża im większy tym lepszy no ale jednak dużo wody do niego idzie i długo się nagrzewa

Taki… nie pamietamnile tam litrow ale duzy jest :slight_smile:

1 polubienie

No ja jeszcze myślę o takim dużym właśnie dla starszej i dla mnie

https://allegro.pl/oferta/duzy-basen-ogrodowy-dmuchany-prostokatny-rodzinny-wakacje-lato-305x183-cm-17205391489

1 polubienie

Ale superancki basen

Ale piękny torcik

Jejku ale piękny torcik :smiling_face_with_three_hearts: jaki smak?

Sama robiłaś? Czy kupowałaś taki piękny?

Piękny torcik :smiling_face_with_three_hearts: wszystkiego najlepszego dla synka :smiling_face_with_three_hearts: u nas 11 czerwca drugie urodzinki ma córka.
Tort już mam zaplanowany :blush: figurka jest także czekamyb​:blush:

U nas piękna pogoda dzisiaj i cały tydzień taka się zapowiada :star_struck:

1 polubienie

Robilam sama… czekoladowy z wisniami bo tylko takie u mnie jedza :see_no_evil: kici kocie z masy cukrowej ulepilam a tynk ze smietany z barwnikiem :slight_smile:

No fajny :slight_smile: mielismy taki na poczatku ale potem to juz szlisny w duzy

Moim marzeniem zawsze był basen :sob::joy: ale koło domu jest za krzywo żeby go postawić, z mężem kupiliśmy działkę z domem i tam to już miejsca Nie ma żeby też postawić :joy::joy:

1 polubienie

Masz talent do lepienia figurek :heart: ja niestety jak torty robię ok to do figurek nie mam talentu :rofl:

1 polubienie

Woow , to masz mega talent . Super :heart_eyes:

Masz talent. Byłam przekonana że kupiony. To jeszcze większe wrażenie na mnie zrobił

My mamy na dzialce ogrodowej basen tez jest krzywo ale maz podsypal piaskiem i wyrownał i jakos stoi :see_no_evil: wczoraj mieliamy go myc i lac wode ale urwal sie zawor od wody i tyle bylo z roboty :rofl:

1 polubienie

U nas nie ma miejsca :cry::cry:
Widziałam w action taki dmuchany materac :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: można tam też wlać wody, myślę że w przyszłym roku się u nas sprawdzi :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: