Jaka Pogoda u Was?

To pogoda się udała , super :smiling_face:🩷

U nas piękna pogoda, słońce i cieplusio. Weekend też się zapowiada piękny

Akurat na rossman run ładna pogoda :slight_smile:

A to już w ten weekend jestem ciekawa jak to wszystko będzie. Jej chyba kolejny weekend to już jest weekend przed nim dziecka.

Na ten niego to nawet trochę za ciepło będzie

My akurat mamy w sobotę zaplanowany piknik w plenerze i tak się zastanawiamy z mężem jak najlepiej wszystko rozwiązać. Bo właśnie czy jedna osoba pójdzie sama ze starszą czy wszyscy. Bo akurat w tym miejscu nie ma za dużo miejsca dla maluchów

My planujemy odwiedzi szwagierkę i jechać w góry do domku na parę godzin z młodym :upside_down_face:

1 polubienie

Ooo masz blisko w góry? To masz na pewno super widoki :heart_eyes:

Ooo cudnie :slight_smile:

1 polubienie

O tak uda się bynajmniej :blush:

O znam to ja jak ciążę przechodziłam w letnim okresie to miałam zawsze popuchnięte nogi głównie kostki.

U nas dziś ma być 27 stopni ciekawa jestem czy się sprawdzi narazie 21 jest u mnie.

U nas mega gorąco i pięknie świeci słoneczko. Pogoda cudna. Jesteśmy już po jednym spacerku

1 polubienie

U nas ma być max 24 , ale jest pięknie :blush:

1 polubienie

Dziś taka cudowna pogoda :heart_eyes::heart_eyes: ze w końcu zabrałam się za pranie ubranek dla bobasa :face_with_peeking_eye: i zdałam sobie sprawę że na jego pierwsze 3 msc życia ma wiecie ciuszkow niż ja na cały rok :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:

U nas dzisiaj 27 stopni, cieplutko

Jeju u nas cudna pogoda tak nos spaliłam

U nas twz cudna :slight_smile: a jutro jeazcze cieplej :slight_smile:
Urodziny robimy na ogrodzie u mojej mamy… dzieci beda mialy basen grill tort i te sprawy :slight_smile:

A tak wgl dzisiaj minely 2 lata jak Feluch jest z nami :blue_heart::heart:

3 polubienia

A basen już macie rozłożony? :heart_eyes: @Wikii ale super! Pogoda marzenie :smiling_face_with_three_hearts: Śliczny chłopczyk :heart:

U nas 28 stopni dzisiaj ale cos deszcz zapowiadaja :wink: