Jaka Pogoda u Was?

Podekscytowana?

Dzisiaj do mnie dzwonili z naszego przedszkola, gdzie od września będzie też żłobek

Oooho coraz bliżej , jak emocje ?

I co mowili?

Z jednej strony się cieszę bo tak z obserwacji, opinii i po rozmowie fajne miejsce ale z drugiej już się stresuje :yum:

Mamy jak poszliśmy drugi raz to poleciał na salę się bawić więc może ta adaptacja pójdzie w miarę gładko

U nas dziś ciepło , słonecznie i opalić by się dało :cherry_blossom:

U nas ma być teraz po 28 stopni

1 polubienie

Piękny dzień dziś będzie :face_holding_back_tears::heart_eyes: słońce i ptaszki śpiewają od rana :face_holding_back_tears: przyszły mi pudełeczka do komody , a komody dalej brak ale się już wezmę za pranie i prasowanie pierwszych ubranek :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U mnie to samo :wink: fajnie bo dziskaj mamy ognisko z komunii a w sb festyn na dzien dziecka :wink:

U nas dziś słonce mam nadzieje, że we Wrocławiu nie będzie padać :slightly_smiling_face:

Okazało się że nie wpłyną wniosek zapisu małej do żłobka. Na szczęście rozmawiałam dwukrotnie z panią dyrektor, że jestem zainteresowana więc mieli ją zapisaną na liście. Prosili aby ten wniosek wypełnić. A ja w danym momencie była u fryzjera.

A najlepsze właśnie siadam do fryzjera ta zaczyna nakładać mi farbę i widzę na wyświetlaczu przedszkole pomyśl sobie jak się poczułam.

Pierwsza reakcja pani dyrektor to nie jest nic związane ze starszą. Ona ma się świetnie :laughing:

:sweat_smile::rofl::rofl: to cię nieźle przestraszyła :rofl:

U nas piękna pogoda i cieplusio

Ooo to pogoda idealna się trafiła :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

No faktycznie wam się udalo

Ogólnie jeśli chodzi o przedszkola czy o żłobki to większości mają miejsce na przyjęcie dziecka. Nie raz się trafia, że przyjmują też dzieci w środku semestru.

U nas w miarę ciepło dziś podobno ma być ciepły weekend :heart_eyes: oj czekam na ten cieplutki weekend :heart_eyes: chciałabym założyć sukienkę w końcu tak na codzień :smile::heart_eyes:

U nas też ma być gorąco i się boję, bo nogi już mi tak puchną i bolą a co to będzie później

No to mój będzie teraz przyjęty w czerwcu :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Wracajac do pogody… u nas w koncu sloneczko i cieplo :sunny:
Od dzisiaj ma byc juz po 26 stopni :slight_smile: fajnie bo maly ma jutro 2 latka :see_no_evil: jak to szybko zlecialo :see_no_evil:

Super :slightly_smiling_face: Życzę dużo pozytywnej energii podczas adaptacji :grinning:

U nas też dzis słonecznie. Liczę że weekend będzie słoneczny :grinning:

W Warszawie zapowiada sie bajeczny weekend :heart:
Dzis w przedszkolu piknik, pozniej rodzinna sesja zdjeciowa a pozniej starszak ma basen.
Co do weekendu to jeszcze nie wiem, znowu grill ? :rofl:
Na pewno chce isc na lody :heart: