Podekscytowana?
Dzisiaj do mnie dzwonili z naszego przedszkola, gdzie od września będzie też żłobek
Witaj na forum #teamLOVI!
Podekscytowana?
Dzisiaj do mnie dzwonili z naszego przedszkola, gdzie od września będzie też żłobek
Oooho coraz bliżej , jak emocje ?
I co mowili?
Z jednej strony się cieszę bo tak z obserwacji, opinii i po rozmowie fajne miejsce ale z drugiej już się stresuje ![]()
Mamy jak poszliśmy drugi raz to poleciał na salę się bawić więc może ta adaptacja pójdzie w miarę gładko
U nas dziś ciepło , słonecznie i opalić by się dało ![]()
U nas ma być teraz po 28 stopni
Piękny dzień dziś będzie ![]()
słońce i ptaszki śpiewają od rana
przyszły mi pudełeczka do komody , a komody dalej brak ale się już wezmę za pranie i prasowanie pierwszych ubranek ![]()
U mnie to samo
fajnie bo dziskaj mamy ognisko z komunii a w sb festyn na dzien dziecka ![]()
U nas dziś słonce mam nadzieje, że we Wrocławiu nie będzie padać ![]()
Okazało się że nie wpłyną wniosek zapisu małej do żłobka. Na szczęście rozmawiałam dwukrotnie z panią dyrektor, że jestem zainteresowana więc mieli ją zapisaną na liście. Prosili aby ten wniosek wypełnić. A ja w danym momencie była u fryzjera.
A najlepsze właśnie siadam do fryzjera ta zaczyna nakładać mi farbę i widzę na wyświetlaczu przedszkole pomyśl sobie jak się poczułam.
Pierwsza reakcja pani dyrektor to nie jest nic związane ze starszą. Ona ma się świetnie ![]()
![]()
![]()
to cię nieźle przestraszyła ![]()
U nas piękna pogoda i cieplusio
Ooo to pogoda idealna się trafiła ![]()
![]()
No faktycznie wam się udalo
Ogólnie jeśli chodzi o przedszkola czy o żłobki to większości mają miejsce na przyjęcie dziecka. Nie raz się trafia, że przyjmują też dzieci w środku semestru.
U nas w miarę ciepło dziś podobno ma być ciepły weekend
oj czekam na ten cieplutki weekend
chciałabym założyć sukienkę w końcu tak na codzień ![]()
![]()
U nas też ma być gorąco i się boję, bo nogi już mi tak puchną i bolą a co to będzie później
No to mój będzie teraz przyjęty w czerwcu ![]()
![]()
Wracajac do pogody… u nas w koncu sloneczko i cieplo ![]()
Od dzisiaj ma byc juz po 26 stopni
fajnie bo maly ma jutro 2 latka
jak to szybko zlecialo ![]()
Super
Życzę dużo pozytywnej energii podczas adaptacji ![]()
U nas też dzis słonecznie. Liczę że weekend będzie słoneczny ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.