Jaka Pogoda u Was?

Wow faktycznie, sprawdziłam prognozę pogody i od jutra ma być u mnie ponad 21 stopni a za tydzień w poniedziałek 29 :o ale super :smiley:

U mnie w czwartek ma być 26 stopni :smiling_face_with_three_hearts:

Zazdroszczę pogody , u mnie pokazuje deszcz deszcz i ciut słońca :cry::cry:

Mam nadzieję, że tak będzie

Aż sama spojrzałam w pogodę na przyszły weekend , u nas 25 tak że super :cherry_blossom:

U nas też , ale najpierw ma dużo padać :smiley: Ale to nie ma co patrzeć na przód bo to się tak wszystko zmienia :smiley:

W sobotę rossman run to akurat idealna pogoda :smiley:

U nas zimno z rana było, jakieś 8 stopni :frowning: Mam wrażenie ze ten maj bardzo średni

Ja tez mam takie wrazenie… majowka cieplo potem nagle bum zimno od jutra znowu cieplo 20- 28 stopni… mam nadzieje ze juz tak zostanie…
Dzisiaj u nas pochmurno momentami pada… a na termometrze pokazuje 8stopni :see_no_evil:

A ja się zdziwiłam bo zauważyłam że u nas w bloku jeszcze grzej :face_with_peeking_eye:

Jest zimno i szaro na zawenatrz. Na szczęście nie pada

U nas od tygodnia nie :see_no_evil:

Albo bardzo zimno i nieprzyjemnie albo prawie lato w tej pogodzie, zero umiaru :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

U nas dziś ładnie popadało :blush::cherry_blossom:

U nas dzisiaj wietrznie znowu, a jak słońce wyszło to cieplutko

A u nas slonecznie​:sunny: i cieplo :slight_smile: jechalismy i 7.30 to w samej bluzie :slight_smile:

U nas dziś słoneczko

U nas się rozpogadza. Oby tak dalej. Ja w końcu muszę kupić te baseniki bo zaraz to wszystko przeleci i się zapomni

U mnie w końcu wyszło słońce ! I już drugie pranie nastawiłam :heart_eyes::heart_eyes:

U mnie to samo mega cieplutko dzisiaj :wink:

Ja też dziś prałam ubrania synka. Bo już przygotowuje pod żłobek