Jaka Pogoda u Was?

No ja z moją 2 miesięczną to też nie mogę już nic zrobić , dobrze , że w tym roku idziemy do rodziców :smiling_face: jeszcze ani choinka nie ustrojona , tak zawsze wszystko już prawie gotowe było :smiling_face:

W wiadomościach mówili że idzie śnieg, więc jestem ciekawa , super gdyby się sprawdziło

A to jest maleństwo , to jest co robić przy takim

Mi najmłodszy na same święta się rozłożył :face_with_thermometer: i to co miałam zaplanowane na te dwa dni robię późnym wieczorem bo wisi na mnie a jedną ręką ciężko cokolwiek zrobić tak żeby się nie upocic :face_holding_back_tears:

No mi w telefonie pokazuje ze wieczorem ma byc u nas -13 :see_no_evil: ale nadal zero sniegu :sweat_smile:

A jaki rejon ?

Taak mają być spore mrozy w Święta ale raczej nie ma szans na śnieg :face_holding_back_tears:

U nas pomorskie ma być -8

U nas też mają być takie korzy a j nadal nie widzę śniegu w pogodzie :see_no_evil:

Ja z małopolski o jest szara, wilgotno i deszczowo…. Zero mrozu i śniegu

Melduje ze u nas snieg bedzie :grin:
Czyli lecimy na sanki i narty w sobote spalic kalorie :sweat_smile:

Ooo chociaż taki :smiley: zawsze coś :stuck_out_tongue: a u nas dzisiaj -7 stopni jest

U nas wczoraj nasypało trochę śniegu ale szybko zeszło. Dziś też coś pruszy ale nie na tyle by został na ulicach

U nas dzisiaj mrozno ale slonecznie :slight_smile: jest -7 ale strasznie wieje wiec mam wrazenie ze jest -20 :sweat_smile::see_no_evil:

U nas taki mróz :cold_face::cold_face:

1 polubienie

Oooo pomysł super haha

Jest taka stronka Śnieżka, Kamery, Kamery on-line, Kamery internetowe, webcam, obraz na żywo i na niej można popatrzeć z kamery live jak wygląda Śnieżka :grinning: teraz nic nie widać za bardzo, ale jutro rano na pewno będzie widać ile tam nasypało :grinning:

U nas też przymroziło wczoraj i dziś :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Chociaż trochę czuć zimę :speak_no_evil: u nas w Sylwestra ma padać śnieg. @Kiniawes a to wiem, że można tak zobaczyć :slight_smile:

U nas wczoraj wieczorem było -8 stopni