Jaka Pogoda u Was?

U nas szklanka od wczoraj :see_no_evil: ale podejrzewam ze wszedzie tak jest :slight_smile:
Ae w pogodzie pijawily sniezynki :grin: duuuzo sniezynek :grin: zobaczymy ile w tym prawdy bedzie

1 polubienie

U mnie to samo w sylwestra podobno ma byc bardzo zimno do -14 :roll_eyes:

U nas od północy szklanka , a dzisiaj to tragedia, lepiej nie wychodzić z domu @ewelkar899_wp.pl ciekawe czy śnieg spadnie

województwo pomorskie i do dziś dnia ani grama śniegi :sweat::sweat:
dam updated jak spadnie u mnie, bo wypratuje sniegu jak dzieci Mikołaja w wigilię, dla sesji zdjęciowej

U nas było na początku grudnia i też Województwo pomorskie :slight_smile:

ja okolice Kartuzy Kościerzyna i nic🙈

To słyszałam , że te strony mało co , ja okolice Gdańska. Jechaliśmy w stronę Kartuz to aż byłam w szoku , że u nas tak biało a tam czarno

Ale słyszałam i czytałam że ma spać dużo śniegi w najbliższe dni. Może sylwester będzie biały

Nie ma co słuchać nic na przód, bo pogoda tak się ciągle zmienia , ale fajnie gdyby jednak się sprawdziło , chociaż na południu widziałam , że już ma jutro padać więc no ciekawe

Ja bym chciała, żeby drogi nam w końcu odmarzły :rofl:bo nie dość że szklanka, to nikt nic nie rozsypuje…

U nas podobnie, jak zawsze nie mają kasy żeby posypać piaskiem

Mroźno wietrznie dziś bardzo

U mnie w pogodzie na tel, jest że od środy ma padać codziennie śnieg , więc ciekawe

Oooo to jest szansa jeszcze na śnieg , długo pogody nie oglądałam myślałam, że już nie popruszy :relieved:

1 polubienie

Dzisiaj oglądałam w telewizji i też pokazywali , że ma padać od jutra , więc jest coraz większa nadzieja :slight_smile:

Mialo dzis pruszyc śniegiem. Ale zmienili zdanie… dopiero jednak jutro podobno

U nas kilka płatków poleciało i narazie nic dalej nie pada

Fajnie by było , dzieciaki byli by zadowoleni :smiling_face:

U nas ma jutro jeszcze mocno wiać, fajnie gdyby jak kiedyś sypał śnieg i wiało to by były zaspy :speak_no_evil:

U mnie w pogodzie pokazuja sniezynki a za oknem co jest ? Deszcz :sweat_smile: