Jaka Pogoda u Was?

U nas też raczej nie ma perspektywy na białe święta :face_with_peeking_eye: A synek ma dostać saneczki i raczej nie skorzystamy w święta

To tak jak u mnie :expressionless: białe święta mają zupełnie inny wymiar :face_holding_back_tears::evergreen_tree:

No w tych czasach to można pomarzyć o białych świętach , u nas miało padać we wtorek i miał być mróz ale trochę pogoda się przesunęła, no i jest dzisiaj w końcu słoneczko :sunny:

U nas raczej wiosennie :sweat_smile::grinning: przez co trochę ta magia świąt nie jest tak do końca odczuwalna :sweat_smile:

No nic nie zrobimy , taki mamy klimat :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

A dziś u nas piękna pogoda , słoneczko. Wreszcie udało mi się iść na zakup🤪 bo mąż już ma wolne do konca roku

U nas dzisiaj istna wiosna , słońce mega dawało po oknach , ciepło na dworze jak nie zima :face_with_peeking_eye:

Chyba pogoda pomyliła się z Wielkanocą :laughing::laughing: u nas od wtorku ma być -3 i najwięcej pokazuje że ma dojść do -9 więc ciekawe

No u nas w środę ma być -7 stopni i pełne słońce :sunny::see_no_evil::person_shrugging:

Dobrze , że chociaż Mróz będzie :see_no_evil:

U nas tez ma byc mroz -4 i pelne slonce ale za to nocami ma dojsc nawet do -10 :see_no_evil:

U nas podobnie, ale nie widzę nadal chmurki ze śniegiem :neutral_face::face_with_peeking_eye:

Jest szansa na przymrozek , ale o śniegu póki co nic nie slyszlam . Niestety ale białych świąt w tym roku również nie będzie :disappointed_relieved:

Pogoda nie sprzyja magi świat , bardzo dziś ponuro nic się nie chce robić . Dobrze , że w te święta spędzamy u rodziców , można powiedzieć , ze idziemy w tym roku po 10 latach robienia wigilii w domu na gotowe :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Ciekawa jestem jak tam na dole w górach że śniegiem , czy też tak słabo .
Oo , to podobnie jak My, ja robię jedynie ciasta i paszteciki a reszta zajmuje się mama i tata jej też dużo pomaga . Planujemy za rok lub za dwa my zaprosić rodziców do siebie , żeby teście i rodzice mogli być razem , no i rodzeństwo bo zawsze nie możemy się zdecydować gdzie spędzamy wigilię i święta

Ja zawsze w swieta piekłam ciasta i pasztet i tez pomagałam rodzica w dniu Wigilii ale w tym roku mając bobasa tylko zdołam pasztet upiec i ciasteczka. My idziemy do szwagierki i potem rodziców bo snasze warunki mieszkaniowe nie pozwalają na zbyt wiele osób

A u nas cos sie zaczyna dziac na stoku :grin: bo eidze ze oswietlone juz jest … wiec mozne beda nasniezac na swieta :grin:

My też idziemy do rodziców i teściów @Wikii oo super , chociaż tam będzie trochę śniegu i będzie zimowy klimat :smiley: Mróz idzie to może dlatego

No moze :slight_smile: narazie nic nie pisza zeby nasniezali ale mozr na dniach jakies info podadza

A ile twój maluch ma? :smiling_face::smiling_face:

Teraz skończył 8 miesięcy. Jak mąż jest to udaje mi się coś porobić. Jak jestem sama to zależy od dnia ale raczej ciężko