U nas też raczej nie ma perspektywy na białe święta
A synek ma dostać saneczki i raczej nie skorzystamy w święta
To tak jak u mnie
białe święta mają zupełnie inny wymiar ![]()
![]()
No w tych czasach to można pomarzyć o białych świętach , u nas miało padać we wtorek i miał być mróz ale trochę pogoda się przesunęła, no i jest dzisiaj w końcu słoneczko ![]()
U nas raczej wiosennie ![]()
przez co trochę ta magia świąt nie jest tak do końca odczuwalna ![]()
No nic nie zrobimy , taki mamy klimat ![]()
![]()
![]()
A dziś u nas piękna pogoda , słoneczko. Wreszcie udało mi się iść na zakup🤪 bo mąż już ma wolne do konca roku
U nas dzisiaj istna wiosna , słońce mega dawało po oknach , ciepło na dworze jak nie zima ![]()
Chyba pogoda pomyliła się z Wielkanocą ![]()
u nas od wtorku ma być -3 i najwięcej pokazuje że ma dojść do -9 więc ciekawe
No u nas w środę ma być -7 stopni i pełne słońce ![]()
![]()
![]()
Dobrze , że chociaż Mróz będzie ![]()
U nas tez ma byc mroz -4 i pelne slonce ale za to nocami ma dojsc nawet do -10 ![]()
U nas podobnie, ale nie widzę nadal chmurki ze śniegiem ![]()
![]()
Jest szansa na przymrozek , ale o śniegu póki co nic nie slyszlam . Niestety ale białych świąt w tym roku również nie będzie ![]()
Pogoda nie sprzyja magi świat , bardzo dziś ponuro nic się nie chce robić . Dobrze , że w te święta spędzamy u rodziców , można powiedzieć , ze idziemy w tym roku po 10 latach robienia wigilii w domu na gotowe ![]()
![]()
![]()
Ciekawa jestem jak tam na dole w górach że śniegiem , czy też tak słabo .
Oo , to podobnie jak My, ja robię jedynie ciasta i paszteciki a reszta zajmuje się mama i tata jej też dużo pomaga . Planujemy za rok lub za dwa my zaprosić rodziców do siebie , żeby teście i rodzice mogli być razem , no i rodzeństwo bo zawsze nie możemy się zdecydować gdzie spędzamy wigilię i święta
Ja zawsze w swieta piekłam ciasta i pasztet i tez pomagałam rodzica w dniu Wigilii ale w tym roku mając bobasa tylko zdołam pasztet upiec i ciasteczka. My idziemy do szwagierki i potem rodziców bo snasze warunki mieszkaniowe nie pozwalają na zbyt wiele osób
A u nas cos sie zaczyna dziac na stoku
bo eidze ze oswietlone juz jest … wiec mozne beda nasniezac na swieta ![]()
My też idziemy do rodziców i teściów @Wikii oo super , chociaż tam będzie trochę śniegu i będzie zimowy klimat
Mróz idzie to może dlatego
No moze
narazie nic nie pisza zeby nasniezali ale mozr na dniach jakies info podadza
A ile twój maluch ma? ![]()
![]()
Teraz skończył 8 miesięcy. Jak mąż jest to udaje mi się coś porobić. Jak jestem sama to zależy od dnia ale raczej ciężko