Jaka Pogoda u Was?

U nas ten weekend ma być cieplutki :slight_smile: więc liczę napierwszego gelrilla

U mnie dzisiaj bylo cieplutko 17 stopni pozniej zaczęło kropic :wink:

U mnie dziś ciepło chodź bez słońca

Taką nie wiadomo jaka pogoda chociaż tragedii nie ma

@Michaska oj tak, ciemne szyby to super sprawa :heart: u mnie akurat fabrycznie przyciemnione to mam z głowy, ale jakby nie było to na pewno bym przyciemniała bo to jest zupełni inny komfort jazdy dla dzieci :yum:

1 polubienie

No wiecie tylko z tym przyciemnianiem to z przodu podobno nie wolno i jak mały jest e nosidełku to muszę mu daszek zasłaniać :confused:

Nie można sprzodu i też te z tyłu się przyciemnia do określonej wartości. Nie można mieć za mocno przyciemnionych bo mandat albo zabrana rejestracja pojazdu

Dokładnie też słyszałam o tym, że ktoś dostał mandat i musiał zdejmowac

Ja mam przednia przyciemniona fabrycznie. Musi byc iles % widocznosci… o ile sie nie myle to 70 % …

No właśnie te fabryczne to na pewno mają zgodne z normami, ale czasami ludzie na własną rękę przyciemniają i różnie wychodzi

A co do pogody to u nas dzisiaj w koncu sloneczko wyszlo :heart_eyes: i jest pieknie

5 polubień

Też mamy przyciemniane, to naprawdę dużo daje :slight_smile:
@Mom_of_3 u nas też ma być w nocy ciepło , chociaż nie ma co się nakręcać bo z tą pogodą to zawsze różnie :see_no_evil:
@Wikii tak dokładnie trochę może być przyciemnione , ale jak by była uparta policja to może i by się przyczepili nawet do tego , ciekawe . A jakie masz tam ładne widoczki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Ooo ale pięknie I jakie śliczne kwiatuszki :smiling_face_with_three_hearts: U nas ponuro i szaro i ma być deszcz ale ciepło jest

Jesli jest fabrycznie to sie nie doczepia… jak sama przyciemniasz to oni sprawdzaja… zreszta jest roznica miedzy fabrycznym a tym co sam przyciemniasz

1 polubienie

Fabryczne muszą spełniać normy

Wow wiosna w pełni :slight_smile:

To prawda, ja mam fabrycznie przyciemnione i są dość ciemne i nigdy nikt się nie przyczepił :crazy_face:

U mnie średnia noc, maluszek coś się budziła wcześniej. Pogoda średnia ale jest przynajmniej ciepło i nie pada

1 polubienie

U nas z rana nawet ladnie ale bez slonca potem zaczela podac :frowning: pod wieczor sie wypogodzilo :slight_smile:
Ma jutro zapowiadaja slone i 18 stopni zobaczymy czy sie sprawdzi :slight_smile:

2 polubienia

W weekend po 19 stopni będzie cudnie

1 polubienie