U nas ten weekend ma być cieplutki
więc liczę napierwszego gelrilla
U mnie dzisiaj bylo cieplutko 17 stopni pozniej zaczęło kropic ![]()
U mnie dziś ciepło chodź bez słońca
Taką nie wiadomo jaka pogoda chociaż tragedii nie ma
@Michaska oj tak, ciemne szyby to super sprawa
u mnie akurat fabrycznie przyciemnione to mam z głowy, ale jakby nie było to na pewno bym przyciemniała bo to jest zupełni inny komfort jazdy dla dzieci ![]()
No wiecie tylko z tym przyciemnianiem to z przodu podobno nie wolno i jak mały jest e nosidełku to muszę mu daszek zasłaniać ![]()
Nie można sprzodu i też te z tyłu się przyciemnia do określonej wartości. Nie można mieć za mocno przyciemnionych bo mandat albo zabrana rejestracja pojazdu
Dokładnie też słyszałam o tym, że ktoś dostał mandat i musiał zdejmowac
Ja mam przednia przyciemniona fabrycznie. Musi byc iles % widocznosci… o ile sie nie myle to 70 % …
No właśnie te fabryczne to na pewno mają zgodne z normami, ale czasami ludzie na własną rękę przyciemniają i różnie wychodzi
Też mamy przyciemniane, to naprawdę dużo daje ![]()
@Mom_of_3 u nas też ma być w nocy ciepło , chociaż nie ma co się nakręcać bo z tą pogodą to zawsze różnie ![]()
@Wikii tak dokładnie trochę może być przyciemnione , ale jak by była uparta policja to może i by się przyczepili nawet do tego , ciekawe . A jakie masz tam ładne widoczki ![]()
![]()
![]()
Ooo ale pięknie I jakie śliczne kwiatuszki
U nas ponuro i szaro i ma być deszcz ale ciepło jest
Jesli jest fabrycznie to sie nie doczepia… jak sama przyciemniasz to oni sprawdzaja… zreszta jest roznica miedzy fabrycznym a tym co sam przyciemniasz
Fabryczne muszą spełniać normy
Wow wiosna w pełni ![]()
To prawda, ja mam fabrycznie przyciemnione i są dość ciemne i nigdy nikt się nie przyczepił ![]()
U mnie średnia noc, maluszek coś się budziła wcześniej. Pogoda średnia ale jest przynajmniej ciepło i nie pada
U nas z rana nawet ladnie ale bez slonca potem zaczela podac
pod wieczor sie wypogodzilo ![]()
Ma jutro zapowiadaja slone i 18 stopni zobaczymy czy sie sprawdzi ![]()
W weekend po 19 stopni będzie cudnie