Jaka Pogoda u Was?

U mnie tez niby 16 stopni ale wieje

U nas też mega wieje

Zqpowiadali , ze ma byc cieplo , no i cieplo jest tyle , ze slonca nie ma :face_with_peeking_eye: nie rozumiem tej pogody :rofl:
@DDoominika ja powiesilam pranie na dworze i zas mi zmoklo :rofl::rofl:

1 polubienie

To u was pada ?

U nas się zapowiada pięknie

Wczoraj troszke popadalo , ale nie tak zeby byla tragedia , ale niestety pranie zmoklo :face_with_peeking_eye:

U nas nie padało całe szczęście, ale pogoda mimo wszystko troszkę szara :stuck_out_tongue:

U nas dziś bardzo wieje

U nas też , i przez to chłodno jest :confused:

U nas to samo :frowning:

Niestety kwiecień nas na razie nie rozpieszcza :dash::umbrella::thinking:

1 polubienie

Ja to myślałam że dzisiaj głowę mi urwie :face_with_peeking_eye:

U nas jutro ma padać, ale deszcz się przyda bo znowu jest u nas taka susza

U nas dziś pochmurno :slightly_frowning_face: ale nie wieje tak jak wczoraj przynajmniej

U nas to samo brak slonca. Wiatr jest ale nie taki jak wczoraj… mam nadzieje ze kolejne dni beda juz inne ze bedzie wiecej slonca… w niedziele idziemy na 18 wiec mam nadzieje ze bedzie slonecznie zeby mozna bylo wyjsc…

W lipcu poznacie się z dzidzia :heart: a już ujawniła płeć czy nadal tajemnicza? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Nadal tajemnicza :face_with_peeking_eye: chce dlatego iść na 3D żeby w końcu zobaczyć bo ja już chcę robić wyprawkę :face_with_hand_over_mouth: u nas miał dzisiaj deszcz i jednak nie padało tylko wiało

1 polubienie

U nas nie było słońca ale jest ciepło

U nas dokładnie tak samo, ale przynajmniej słońce nie razi dzieciaków xD ja jak jadę samochodem to muszę kombinować, żeby w oczy nie świeciło

My z mężem myślimy by przyciemnić szyby w aucie żeby małemu nie świeciło

1 polubienie

Ja żałuję, że kupując nowe auto o tym nie pomyślałam a w poprzednim miałam. Ogólnie czasem mają wrażenie że jak masz coś w swoim starym aucie to myślisz że jest to już “w standardzie” zwłaszcza jak między nimi jest jakieś 10 lat różnicy

1 polubienie