Jaka Pogoda u Was?

U mnie słoneczko i piękna pogoda. Jeszcze nie sprawdzałam ile jest stopni

U mnie w nocy byly -3 :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: rano chlodnawo ale ma byc 12

U nas tez w nocy -3 @ nawet -4 bylo u mamy :see_no_evil:
Rano o 7.30 jak jechalam do szkoly to bylo -1 :see_no_evil: w dzien ma byc niby 11 ale czy bedzie :thinking: sloneczko swieci wiatru brak :muscle: wiec moze byc ladnie :slight_smile:

U mnie słoneczko ładne wychodzi :grin: za godzinę wychodzimy ma spacer to zobacze jaka jest temperatura, z prognozy ma byc dziś 6⁰ więc zimno :frowning:

ja wreszcis tez mam sloneczko a po 6 taka mgla była ze bloku obok nie widziałam :face_with_peeking_eye:
licze na cud że wreszcie z majem zacznie sie piekna pogoda

Dziś obudziliśmy się przed 6 mały zjadł i zasnął na mnie o spał do 8 :smiling_face: teraz mamy 1 drzemkę

U nas jest 8 stopni i słoneczko @ewelkar899_wp.pl ale u was było mroźnie :cold_face:

1 polubienie

My po spacerku. Piękna pogoda i chodź tylko 5 st to w słoneczku cieplusio

U nas dziś 8 stopni a prze brak wiatru i słoneczko też było bardzo przyjemnie. 2 godziny się bawiiismy na dworze :heart::face_holding_back_tears:

Czy u Was też dziś przymrozek z rana? :confused:

U nas 5 stopni i pochmurno ale nie pada śnieg ani deszcz

U nas dziś straszny wiatr, może chociaż szybciej przez to pranie wyschnie :rofl::rofl:

Ja z utęsknieniem czekam na maj i poprawę pogody :face_holding_back_tears::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

U nas codziennie ma być cieplej

Noi ekstra taka pogoda zachęca by więcej robić :slight_smile:

Jest szansa na poprawę :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

U nas już dzisiaj było ciepło :smiley: i też ma być podobno teraz tak coraz to cieplej

U nas starsza w końcu poszła do przedszkola bo w piątek nie była w sobotę źle się czuła i już zaczęłam zastanowić się jak to ma wyglądać. No i jeden wielki Sajgon w domu

O to ja już chcę czerwiec xd

A ja lipiec :laughing::face_with_peeking_eye: a u nas dzisiaj wietrznie

1 polubienie