Jaka Pogoda u Was?

U nas się po południu ładnie zrobiło

U nas cały dzień ma być po 15 stopni :heart_eyes:

Mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej :slight_smile: u nas dżentelmen ostatnio wstaje o 5:30 i powiedzcie po co mu to? Xd
Plus w nocy 2 razy karmienie.
Ale kiedyś się wyśpimy :stuck_out_tongue:
Fajnie, że ciepło w końcu na dwór będzie można wyjść z dzieciakami :slight_smile:

Taaaak lepiej było :upside_down_face: chodź się nie zapowiadało… położyliśmy przed 22. Obudził się z płaczem przed 23. Dałam z nowy na cycka i zasnął. Odłożyłam ok 23 i dla
do 6:15 :smiling_face: także się wyspałam bo ciągiem spałam 7h

Mój wstawał o 5:30 przed zmianą czasu :rofl:

1 polubienie

Wow to elegancko :stuck_out_tongue:

No też uważam że to super ale u nas każda noc inna więc zobaczymy jak dziś będzie

A ja pod dachem. Obiecałam córce wrotki :laughing:

Słyszałyście co się stało w Bydgoszczy?

Nie ale masakra jakaś

Aż mnie zmroziło. Ale co on zostawił otwarte okno czy sytuacja była taka że dziecko samo było w stanie otworzyć

aż mam ciary… jak to możliwe?

To ciekawe bo w sumie dziecko 4 letnie to już takie dosc kumate …. Ciekawe jak to się stało

Ja podejrzewam, że 4latek sam sobie otworzył. Może chciał zobaczyć rodziców przez okno i wypadł. Wyjaśnia to prokuratura.
My kupiliśmy klamki na klucz, bo córka lubi siedzieć w oknie

2 polubienia

Prwnie tak bylo albo moze bylo otwarte i sie wychylil ;/ ale straszna tragedia ;(

Ta mama w ciąży od razu do szpitala pojechała, no taki stres. Nawet nie chce sobie wyobrażać co przeżywają. Jeszcze najgorsze, bo wiesz, że w ciąży nie można się denerwować, a się nie da…

Straszne to, z jednej strony czekasz na maluszka a tu taki stres z drugim. Ciężkie chwile ich czekają. Straszne to

Nie słyszałam… szok . :anguished: :sweat: straszna tragedia

Nie slyszalam… :frowning:

I jak grill pierwszy się odbył ? U nas były choroby to w domu przesiedzieliśmy