Jaka jest najlepsza spacerówka do samochodu?

Rzadko spotykane ale przyznam, że rzucają się w oczy ;)

U mnie niektóre dziewczyny miały wózek na dużych kołkach ale spacerowki już wolaly takie lekkie co składają się jak parasolka 

Nawet dzisiaj miałam okazję takim chwilę pojeździć i mi tak ciężko było 🙈 myślę ze to kwestia przyzwyczajenia już do swojego 

u mnie też ważne by wózek się składał i zajmował jak najmniej miejsca bo mam mały samochód 

Lisza to prawda;) ja jak sprzedalam stary wozek a kupilam lzejszy to soe skonczyl okres wozkowania ;) bo dla mnie byl malo stabilny i taki nie pewny ciezki do prowadzenia

Z takimi dużymi kołami wydaje się, że powinien lekko prowadzić się.

Nam się super jeździ z tymi duży kulkami :) 

chyba najlepsza taka, żeby się składała w kopertę i nie zajmowała całego samochodu... 

oj u nas to cały bagażnik wózek zajmuje;( jak by na wakacje chciał jechać to nie wiem gdzie walizki by włożył;) a samochód dosyć spory mimo wsyztsko

U nas wózek tez pół bagażnika zajmuje xd

My też.mielislbysmy problem ze zmieszczeniem walizek ;)

Z walizkami to  bylo by juz ciezko jesli chodzi o bagaznik;/  bo u nas nawet jak bez wozka gdzies jechalismy to byl problem z zapakowaniem wszystkiego na wakacje;D 

Aniss No to wtedy trzeba się ratować dodatkowmy miejscem jak te „trumny„ na dachu ;) my przy drugim dziecku na pewno będziemy musieli w taki się zaopatrzyć ;)

O te trumny na dachu są fajne ale chyba nie na każde auto są ? ale mogę się tez mylić 

Wydaje mi się że nie na każdy dzień na przykład jak ktoś ma mały miejski samochód to tak średnio ale propo trumny jak byłam mała to wierzyłam że to jest trudne i się tego trochę bałam jak widziałam taki samochód: D

Hahah No nazwa daje trochę do myślenia ze tak powiem xd jak ktoś właśnie jest mały i usłyszę taka nazwę a tylko z jednym się kojarzy można się przestraszyć i pomyśleć ze ktoś jeździ z prawdziwa trumna na dachu �

U nas można byłoby Ja zamontować. Bałabym się ze zgubię rzeczy po drodze ;)

Justys chyba jeszcze nikomu się to nie przytrafiło ;P

jesli bylyby zle zamotowane to wszystko mozliwe

justyś dobre;) przyznam ze mnei też by to niepokoiło;) hehe ja sie dziwie jak rowery na bagażnikach woża;)bo zawsze mam wrazenie że to zaraz spadnie;)

Hahha ja tak samo