Jaka jest najlepsza spacerówka do samochodu?

Cześć dziewczyny, przychodzę z pytaniem jaką spacerówkę za nieduże pieniądze polecacie? Chodzi mi głównie o to, żeby się składała do niedużych rozmiarów, bo planuję brać ją na wyjazdy. Macie jakieś modele godne polecenia? Ja pierwotnie kupiłam wózek 2w1 anex m type i jestem zadowolona, ale mam ograniczone miejsce w samochodzie �

Ja kupiłam Wózek spacerowy Kinderkraft Lite Up  Świetnie się sprawdza i na dodatek bardzo tani polecam. 

Mamy maclaren quest i jest naprawdę mały po złożeniu. Idealny na wakacje również do samolotu.

Bardzo fajny wózek to Telforceone Momi Estelle, dobrze się prowadzi, jest zwrotny, składa się do małych rozmiarów. Koszt ok 400zl. Nie wiem czy to dużo dla Ciebie czy nie, ale wózek wart swojej ceny ;)

Użytkowałam wózek marki MoMi Estelle i nienarzekam  :) Teraz widziałam promki na 5.10.15 ;)

Trzeba się trochę naszukac zanim znajdzie się odpowiedni wozek  :) 

Ważne , aby wozek był lekki, zwinny i zajmował mało miejsca:)

Buziaki kochana:*

Ja ci marki nie polecę bo z tej spacerówki ktora posiadamy nie jestem do końca zadowolona jeśli chodzi o jakos natomiast składa się w kostkę i wydaje mi się sie że jest to wygodniejsze niż te składane w parasolke chyba że się mylę poprawcie mnie dziewczyny 

Parasolki są wygodne jak masz malo miejsca w aucie a często przewozić wózek jak nie to warto kupić ten składany normalnie one sa troche lepsze wg. Mnie . Kiedys lazdy kupowal te parasolki teraz od tego die odchodzi 

Ja kupiłam najzwyklejszą i najtańszą parasolkę bo mamy mały bagażnik. Nie chciałam przepłacać. Te parasolki to zbyt piękne nie są i coraz droższe, teraz pewnie już bym jej nie kupiła tylko szukała małej spacerówki. 

Ja mam małe auto ale jakoś mi się udało wpakować tam mój joye mytrax

do naszego małego autka to nawet mieścimy xmove xlandera. dla chcącego nic trudnego.

my w tamtym roku przez wakacji uzywalismy tylko rowerka zamiast wózka jak gdzieś jechalismy wchodzil nawet do mojego bagażnika w mini 😀

No ale jednak wydaje mi się że spacerówka jest lepsza na wyjazd niż rowerek bo jednak w spacerówce dziecko może usnąć jak będzie zmęczone ;)

Część z was pisała o momi estelle i też go widziałam i bardzo mi się spodobał. A jak jego kółka? Nadają się tylko na płaski teren czy w lesie też dadzą radę?

Co do rowerka też nie jestem przekonana, raczej mało osób z nimi widzę, bo raczej to mało kompaktowe. I racja, że dziecko jak uśnie, to rowerek jest słabą opcją.

Do samochodu na krotkie zakupy mama easywker buggy xs leciutki składa się do małego , niestety na jakieś dłuższe spacery odpada koła po lesie jadą ciężko -.-

Chyba wszystkie które się składają szynko jedna reka i są w miarę możliwości lekki 

wiem ze chicco taka spacerówkę ma 

twistshake 

kidswell flash 

My mieliśmy mutsy nexo chyba był to najmniejszy wózek do auta z takich nie klekotow. Natomiast teraz mamy xlandera xcite od urodzenia i jesteśmy zachwyceni

jeśli chodzi o spacerówkę to lionelo ma 6kg, malutka, ale żeby to dobrze jeździło.. to raczej nie.. chyba, że po galerii handlowej :)

My mamy kidwell flash. My tego używamy też na co dzień i w sumie nie narzekam. Waży 6 kg, do samochodu super, bo jest malutka. Żeby odprowadzić dziecko do żłobka i pójść na spacer, plac zabaw, do sklepu,  to idealna i waży 6 kg.

Mnie się nie mieściła do bagażnika ta spacerówka z zestawu 2w1 co jest z gondolą.  Bo już jak się kupuje samą spacerówkę to raczej każdy model się zmieści do bagażnika. Dla chłopców np kupiliśmy spacerówkę bliźniaczą i się mieściła a tamta z zestawu za nic.

Takich wózków najlżejszych a bardzo dobrych w prowadzeniu jescze 8kg snap 4 trend ale nie się design nie podobał taki za normlany