Piękny tort no i fajnie, że sie dobrze bawiłyście. Nie ma.nic lepszego od wsparcia kobiet.
Ale super, że wszystko tak się udało
Widać, że była świetna atmosfera i przyszła mama mogła poczuć się naprawdę wyjątkowo
torcik jest przepiękny ![]()
Ale piękny tort
zajmujesz się pieczeniem tortów ?
Super że wszytko się udało na pewno będą piękne wspomnienia 🩵
Dziękuję bardzo
piekę torty tylko dla najbliższych, nie ogłaszam się, bo nie czuje się aż tak pewnie w tym
natomiast sprawia mi to duża przyjemność, a szczególnie etap robienia figurek, przynajmniej mam powód żeby je robić ![]()
Na pewno był pyszny
zazdroszczę talentu kiedyś zawsze chciałam takie torty piec , ale jakos mi nie wychodziły ![]()
Od tego się zaczyna- od przyjemności i radości z robienia czegoś. Widać to w tym torcie i pewnie w kazdym który robisz.
Ja też uwielbiam piec ciasta i robić torty. Moje dzieci zawsze dostają to co chcą. Jeśli nie umiem ulepić figurki to ją po prostu zamawiam. Nie przejmuję się tym, ze tego akurat nie potrafię. Albo się nauczę albo nie ![]()
Myślę, że skoro bardzo chciałaś i włożyłaś w to dużo serca to na pewno robiłaś pyszne torty. A dla rodziny liczyło się to, że się dla nich staralas ![]()
Bardzo dziękuję
oczywiście, najważniejsze, że to Ci sprawia przyjemność i wkładasz serce w to, żeby Twoje dzieci były zadowolone
na pewno to bardzo doceniają a torty są pyszne i piękne ![]()
Mi koleżanki zorganizowały przyjęcie niespodziankę tydzień przed pójściem do szpitala. Było kilka osób, tort i przekąski. Bardzo miło wspominam ten czas, chwilą relaksu przed przyjściem malucha na świat.
Zazdroszczę. Super koleżanki ![]()
Dziewczyny, szwagierka organizuje mi baby shower (myślałam,że robi się tylko dla pierwszego dziecka, ale szwagierka nie chce,żeby drugie było poszkodowane :D) i zastanawiam się nad jakimś podziękowaniem. Ostatnio dawałam takie małe świeczki w słoiczku i drukowałem takie zawieszki z poszukiwaniem, jak byłam na ostatnim baby shower przyjaciółki, to ona dawała pakowane świeczki+ krówki, no i zastanawiam się czy macie jakieś fajne drobnostki, które mogłabym dać dziewczynom w podziękowaniu za organizację? Byłyście i dostalyscie, albo same dawaliście, lub wpadło Wam coś w oko? Ja będę jeszcze szukać, ale może akurat Wy podsuniecie mi super pomysł ![]()
Przepiękna uroczystość:)!
Gdyby któraś z Was szukała podziękowania na baby shower lub z innej okazji, to polecam piękne mydełka misie (są też aniołki i inne wzory) kupione na Allegro
dorzucę jeszcze czekoladki ![]()
Czy możesz podać aukcje ?
szukam czegoś podobnego na chrzciny:)
Jasne, proszę ![]()
https://allegro.pl/oferta/mydelka-upominki-podziekowania-dla-gosci-urodziny-13990613782
Ten sprzedający ma też aniołki z mydła, które planuje kupić na chrzciny córki ![]()
Ale są mega prześliczne ![]()
Super pomysł. O wiele.bardziej mi się podoba niż krówki ![]()
Moja kuzynka dała nam piękne gumki do włosów - frotki
przy każdej była karteczka z podziękowaniem
Dzięki ! One są prześliczne ![]()