Jak wyglądało Twoje Baby Shower?

Tak też racja i to przyszłej mamie na pewno dużo lżej

No to dobrze przemyślane , a nie na sam koniec jak już nie ma się sił

Wszystko przed tobą :slight_smile:

Piękna kolorystyka :heart_eyes: Zazdroszczę.

Oj było kolorowo, dziewczyny się postarały i zrobiły mi mega niespodziankę, tort, ozdoby, słodkości :smiley: zmowa z moim partnerem im wyszła :wink:

To mega niespodzianka wyszła :wink:

3 polubienia

Zorganizowane jest mega , to prawda

Super są takie niespodzianki jak przyszła mama nic nie wie :smiling_face:

Dokładnie, takie niespodzianki potrafią naprawdę poprawić humor i dodać radości w tym wyjątkowym czasiE

Tak, zdecydowanie :slight_smile: właśnie muszę napisać do siostry mojej przyjaciółki, żeby zorganizować jej baby shower, ona organizowała mój, a spodziewa się niedługo pierwszego dzidziusia to musimy o czymś pomyślec dla niej :slight_smile:

To na pewno będzie bardzo zadowolona . Super są takie niespodzianki :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Też uwielbiam robić takie noespodzianki

Na pewno będzie jej mega miło. Fajnie, że ma przy sobie takie osoby, coś razem na pewno pięknego wymyślicie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Zapamięta na całe życie napewno !

Daj znać jak wam się udało :smiling_face:

Tak było wspaniale :smiley:

Fajnie. Zazdroszczę twojej siostrze :blush:

Będziemy organizować baby shower mojej przyjaciółce wraz z jej siostra, ja niestety nie mam siostry :slight_smile: mamy już umówiony termin na połowę sierpnia, ciekawe jak to wyjdzie :smiley:

Czekamy na wiadomości jak się uda :smiling_face:

2 polubienia

Jestem już po baby shower mojej przyjaciółki :smiling_face: super się udało, każda z zaproszonych przygotowała coś pysznego do jedzenia, były dekoracje w kolorze niebieskim (bo ma być synek) i przyszła mama dostała przydatne prezenty :slight_smile: posiedzialysmy dość długo jak na taką imprezę, pogadalysmy o macierzyństwie, porodach, powymienialysmy się doswiadczeniami i nie tylko (w sumie to były same matki w towarzystwie) :smiley: każda z nas dostała po prezenciku od przyszłej mamy, więc bardzo miły gest :slight_smile: także cieszę się, że udało się zorganizować jej baby shower i każda z nas, a co najważniejsze, przyszła mama była zadowolona :slight_smile: wrzucę tylko zdjęcie torciku, bo ja go robiłam, natomiast nie za bardzo czuje się upoważniona do wrzucania zdjęć z domu przyjaciółki :smiley:

1 polubienie